zoekt een

Verzorgende IG Logeerhuis

Verzorgende IG opgelet! Zin om een cruciale rol te vervullen in het creëren van een thuisgevoel voor onze logees met een verstandelijke beperking en/of meervoudige beperking? Logeerhuis Roosendaal biedt jou als Verzorgende IG een mooie kans om te schitteren!

Verzorgende IG bij Logeerhuis Roosendaal 
7-28 uur per week (in combinatie met de Flexpool) 

Hier ga je werken 

Logeerhuis Roosendaal biedt logeeropvang aan thuiswonende cliënten met een (licht) verstandelijke beperking en/of een (ernstige) meervoudige beperking, waarbij ouders tijdelijk worden ontlast van de zorg voor hun zoon of dochter. Ons voornaamste doel is om onze logees een ontspannen en fijne tijd te bieden, gekoppeld aan hoogwaardige zorg.

In ons logeerhuis verblijven logees in wisselende samenstellingen, met variërende leeftijden, ontwikkelingsniveaus en zorgbehoeften. Dit omvat zowel logees die intensieve zorg nodig hebben als logees die profiteren van een gestructureerde benadering en begeleiding. We bieden de mogelijkheid om gemiddeld 7 uur per week te werken, waarbij je weekenddiensten draait van 07.30-14.00/15.00 of 14.00 tot 20.00/21.00 of bijvoorbeeld 1 keer per maand een slaapdienst.

Wil je meer uren maken? Dat kan, door je aan te sluiten bij onze Flexpool! Binnen de Flexpool werk je op verschillende locaties, waarbij je je diensten afstemt op jouw beschikbaarheid en werk-privé balans, uiteraard in overeenstemming met je uren bij het Logeerhuis.

Dit ga je doen

Dankzij jouw ervaring als Verzorgende IG ben je van onschatbare waarde voor het Logeerhuis. Hier speel je een essentiële rol in het creëren van een thuisgevoel waar onze cliënten zich comfortabel en op hun gemak voelen, met activiteiten zoals snoezelen en cake bakken. Als Verzorgende IG coach en ondersteun je niet alleen onze logees, maar ook hun ouders. Je geeft uitvoering aan het ondersteuningsplan en andere afspraken, afgestemd op de individuele behoeften, competenties en persoonlijkheid van de logee. Met een diverse doelgroep ben je actief bezig met zowel begeleiding als verzorging, waaronder ADL-verzorging, medicatie en sondevoeding.

Sylvia van den Boer (persoonlijk begeleider): “Het is de beste leerschool die je kunt hebben, omdat je te maken hebt met alle niveaus. Als logeerhuisteam zorgen we er samen voor dat onze logees niets tekortkomen en een heel fijne tijd bij ons hebben.” 

Dit breng je mee 

  • Je beschikt over een Verzorgende IG diploma. 
  • Je hebt een sterk inlevingsvermogen, neemt de verantwoordelijkheid en staat stevig in je schoenen.  
  • Je bent creatief in denken en doen. Je houdt ervan de zaken goed te regelen en organiseren. 
  • Je houdt van samenwerken en geeft je mening. Met jouw ervaring én ideeën draag je bij aan een optimale cliëntenzorg en de ontwikkeling van ons zelfverantwoordelijk team.  
  • Je kunt schakelen tussen verschillende niveaus en hebt een helikopterview om alles te overzien.  

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

  • Collega's en logees zien uit naar jouw komst. Welkom bij het Logeerhuis!
  • De mogelijkheid om naast je werkzaamheden bij het Logeerhuis aanvullende uren te werken bij onze Flexpool.
  • Doorgroeimogelijkheden als jij dat wilt en het passend is. SDW heeft bijna 50 teams en afdelingen met diverse doelgroepen, een diversiteit aan soorten werk en functies.
  • Een salaris van minimaal € 2.393 en maximaal € 3.360, op basis van opleiding en ervaring.

Is je interesse gewekt? 

Dan maken we graag kennis met jou!Wil je eerst meer informatie over de vacature? App, bel of mail dan naar Annemiek van Steen-Romme (Unitmanager) via 06-10070812 of a.romme@sdwzorg.nl. 

Nog vragen over de Flexpool? Neem contact op met één van de intercedenten via flexbureau@sdwzorg.nl of telefonisch via 088-2593345. 

Ben je al overtuigd? Solliciteer via de knop ‘Solliciteer direct’. 

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur