zoekt een

Bijbaan/ weekendbaan - Medewerker Horeca – 0 uur – Archipel Akkers Nuenen

Voor onze locatie Akkers in Nuenen zijn we op zoek naar een medewerker horeca in de weekenden

Onze menukaart voor jou:

  • Iedere maand een mooi salaris (bruto uurloon tussen €14,29 - €17,71, FWG 20, CAO VVT vanaf 1 maart 2024) en daarbij ontvang je in mei vakantiegeld 8% en in november een eindejaarsuitkering 8,33%;
  • Je werkdagen en –tijden zijn onregelmatig en in overleg. De werktijden zijn tussen 08.00 en 20.00 uur. Je bent beschikbaar in weekenden;
  • Je ontvangt een contract voor 7 maanden waarvan een maand proeftijd met de intentie tot een vast dienstverband; 
  • Wil je je verder ontwikkelen? Dat kan; wij werken samen met o.a. Goodhabitz; 
  • Ieder jaar is er een gaaf Archipel feest met al je leuke collega’s! 

Jouw functie: 

Jij bent hét visitekaartje en aanspreekpunt van de Gasterij, ons restaurant, en daarmee van de locatie. In onze ruime Gasterijen komen bewoners, medewerkers en bezoekers samen, die je gastvrij ontvangt en waarmee je een gezellig praatje maakt. We werken in zelforganiserende teams, waarin je in overleg met je team een eigen aandachtsveld krijgt, die bij jou past en waar jouw werk nog leuker en uitdagender van wordt. Daarnaast voer je ook de typische horecawerkzaamheden uit (denk aan: eten bereiden en uitserveren, kassa bedienen, dekken en afruimen van tafels, afwassen en het bestellen en bijvullen van producten). En dit alles binnen de (ouderen)zorg, waarbij je écht iets kunt betekenen voor anderen. Je gasten zijn namelijk dol op je! 


Jouw ingrediënten: 

Je bent gastvrij, sociaal, energiek en werkt met een grote lach en veel plezier. Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel! Je bent een aanpakker, flexibel en kan zowel goed zelfstandig als samen werken. Verder heb je kennis van HACCP of ben je bereid om in werktijd deze kennis op te doen. Er is ook de mogelijkheid een diploma ‘Sociale Hygiëne’ te behalen. 


Jouw team en werkplek: 

De locatie Akkers bevindt zich in het centrum van Nuenen, waar ouderen met een psychogeriatrische en/ of met een somatische zorgvraag wonen en begeleiding en zorg ontvangen. Onze Gasterij beschikt over een mooi terras, waar voornamelijk bewoners en bezoekers samen komen voor een gezellig praatje, hapje of drankje. Onze bewoners nuttigen hun avondmaaltijd dagelijks in de Gasterij, waar een kok voor hen kookt. We werken hier met een gezellig, hecht team, die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten. Er vinden regelmatig activiteiten vanuit de dagbesteding plaats.


Smaakt dit naar meer? 

Solliciteer dan snel via onderstaande button! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op voor inhoudelijke vragen met Manouk Bergs, coördinator facilitaire diensten locatie Akkers, via: 040-263 5700 of met Werving & Selectie via: 040-2654822 of via: wervingenselectie@archipelzorggroep.nl. 

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur