zoekt een

GHZ Persoonlijk Begeleider, 26 tot 30 uur, Roggel

Persoonlijk begeleider, hou jij van uitdagingen?

Wij zoeken een enthousiaste collega voor 26 tot 30 uur voor Elivagar in Roggel.
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

En waarom is deze functie nou zo leuk bij Woonhuis Lariks?
Je gaat werken in het gezellige woonhuis Lariks waar 6 mannelijke bewoners wonen. De bewoners beschikken over een lager ontwikkelingsniveau in combinatie met autisme. Eén bewoner ontvangt begeleiding middels meerzorg, zo sta je in de avonden nooit alleen. Houd jij ook van gezelligheid en een bordspelletje op zijn tijd, dan maken deze bewoners heel graag kennis met jou!

Jij wilt de bewoners graag leren kennen en samen met je collega’s en bewoners zorg je voor een warm thuis voor de bewoners. Je biedt structuur en begeleiding door de dag heen, draagt zorg voor de ADL verzorging en er kan sprake zijn van intensieve 1 op 1 begeleiding. Als Persoonlijk begeleider beschik je daarnaast over een helicopterview en ben je in staat om snel te schakelen tussen complexe situaties. Je neemt initiatief wanneer zich bijzondere situaties voordoen en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

Je coördineert alle zorg rondom de bewoners. Dit betekent onder andere dat je schakelt tussen bewoner, gedragskundige, collega’s en ouders/vertegenwoordigers. Bij dit alles stel je de waarden van de antroposofie en Triple-C voorop.

Wat bieden wij:
  • Contract voor 26 tot 30 uur mogelijk.
  • Direct een vast dienstverband bij een goede match tijdens jouw sollicitatiegesprek.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 45, per 1 juni a.s. tussen € 2.821,00 en € 3.938,00.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Met als extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Mogelijkheid tot volgen van aanvullende trainingen relevant voor de doelgroep.
  • Wisselende diensten, om het weekend werken, een mooie afwisseling vroege en late diensten.
  • In de avonden en in de weekenden werk je altijd samen met een collega!

En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop dag, om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Heb jij het in je?
We zoeken een collega die kan werken vanuit de sociaaltherapie. Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je kunt de bewoner goed lezen en voelt aan wat hij nodig heeft. Je gaat uit van zijn mogelijkheden en speelt hier op in. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en je wil graag van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's. Hiervoor beschik je over een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4.

Je bent een zelfstandige professional en schroomt niet om initiatief te nemen in taken die er ligge. Je hebt ervaring in het coördineren van het zorgproces en stelt, samen met het team en gedragskundige, het ondersteuningsplan op. Je bewaakt het zorgproces en neemt collega’s hierin mee. Je communiceert helder en eenduidig naar je collega’s, bewoners en verwanten.

We vragen van jou een enthousiaste inzet; je krijgt er veel dankbaarheid en waardering voor terug.

Hebben we je geprikkeld?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Ruud Gubbels 06-12786826 voor meer informatie.

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.

Contact

Ruud Gubbels
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Activiteitenbegeleider

Eindhoven
32 - 36 uur
Jados

Ambulant Begeleider autisme

Soest
16 - 24 uur
Kempenhaeghe

Begeleider kinderen met (Z)EMB

Heeze
28 - 36 uur