zoekt een

Helpende (Plus) | PG | Uren in Overleg

'Als medewerker op Heelwijk krijg ik ruim de tijd voor onze bewoners. Welzijn is belangrijk en doordat ik veel tijd hiervoor krijg, maakt het mijn werk extra fijn om te doen.'

- Helpende Plus van Heelwijk

Wat wordt jouw werkplek?Onze locatie Heelwijk ligt aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Heesch. Heelwijk is een moderne en open locatie welke midden in de gemeenschap staat, de dorpsbewoners zijn betrokken en veel van hen werken als vrijwilliger op deze locatie.

De Psychogeriatrische afdeling ligt op de begane grond van het ruime complex. Er wonen 30 bewoners op deze afdeling verdeeld over 3 teams. Je komt te werken in 1 van deze teams. De collegialiteit is groot en we ondersteunen in alle teams waar het nodig is.

De slaapkamers van de bewoners grenzen aan 1 van de 3 huiskamers waar activiteiten plaatsvinden, gegeten wordt en waar een gastvrouw aanwezig is die ondersteunt bij deze activiteiten en de eetmomenten.

Uniek
Wat werken op Heelwijk zo enorm uniek maakt? Dat we er als team elke dag weer de schouders onder zetten om onze bewoners op de psychogeriatrische afdeling een fijne dag te bezorgen en te kijken hoe we net dat extra's voor hen mogen betekenen. Met een praatje, een gezellige activiteit en waar mogelijk door net die extra aandacht te geven in een warme, huiselijke sfeer.
We willen onze bewoners echt kennen en weten wat voor hen belangrijk is! We werken daarom ook heel veel samen met familieleden want van hen horen we veel over het leven. Samen gaan we voor Elke dag zo fijn mogelijk!

Wil je meer weten over Heelwijk? Bekijk ze eens op hun Facebookpagina of Instagram!

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Als Helpende een salaris in FWG 25: minimaal € 2.340,- en maximaal € 2.929,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Als Helpende Plus een salaris in FWG 30: minimaal € 2.340,- en maximaal € 3.014,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Helpende (Plus) Zorg en Welzijn of bent bereid om een korte Plus-opleiding te volgen die BrabantZorg. Ook met een MDGO-VZ, verzorgende C mag je reageren op deze vacature. Als je geschikt bent, kunnen wij jou helpen om weer bevoegd en bekwaam te worden voor dit werk.

Verder vragen we het volgende:
 • Je kunt goed samenwerken in een team én staat ook alleen je mannetje;
 • Je vindt het leuk om met ouderen met dementie te werken;
 • Je bent een harde werker en flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een opgewekte persoonlijkheid en houd je van een grapje op zijn tijd;
 • Ook kun je goed met een computer en smartphone omgaan.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;
 • Wil je liever eerst even contact, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Recruiter Merel Breumelhof via 06 16 16 21 77. Of met Teammanager Karin Brouwers via 06 47 87 73 89.

#LI-MB1

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliëntbegeleider niveau 2

Bergen op Zoom
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Helpende plus (wijkteam)

Geertruidenberg
In overleg
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn bij buitenhuis in Someren

Someren
24 - 28 uur