zoekt een

Stage bij Kind, Jeugd & Gezin

Hier ga je werken

Welkom bij SDW, de plek om jouw talenten en passie te laten bloeien tijdens jouw stage! Bij SDW bieden we inspirerende en vooral leerzame stageplaatsen aan binnen Kind, Jeugd & Gezin. Daar vallen verschillende locaties onder, zoals onder andere Kinderdagcentrum de Markiezaten, Jeugdzorg en Dag- en weekendopvang de Speelrots. Waar ga jij stagelopen en jouw talenten laten bloeien? 

Wie is SDW?
SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand in West-Brabant bij leven, leren, werken, wonen en vrije tijd. Met professionele ondersteuning streven we ernaar dat onze cliënten kunnen deelnemen aan de maatschappij en kan leven zoals hij of zij dat wil. 

Opleiding

Ben je bezig met een opleiding HBO of Associate degree richting Pedagogiek of SPH? Of een MBO niveau 4 opleiding richting MMZ of Sociaal Werk en zoek je een stage? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij SDW hebben we verschillende locaties waar je jouw stageperiode kunt doorbrengen.

Er zijn mogelijkheden bij Kinderdagcentrum het Willemijntje, Dag- en weekendopvang de Speelrots en het Logeerhuis, allen gevestigd in Roosendaal. Daarnaast is er nog Kinderdagcentrum de Markiezaten in Bergen op Zoom en bieden we ambulante Pleeg- en jeugdzorg in met name West-Brabant. 

Bij ons vind je de ideale stageplek die past bij jouw interesses en talenten. Geef ons je voorkeur(en) door en wij gaan ons best doen om de ideale stageplek voor jou te vinden!

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

  • We bieden een professionele omgeving met een informele sfeer en korte communicatielijnen, waardoor je snel je weg kunt vinden en je op je gemak voelt.
  • We bieden een leerrijke en uitdagende omgeving waarbij we speciale aandacht hebben voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Een stagevergoeding van €400,- per maand op basis van 36 uur, dit is inclusief je reiskosten.

Klinkt dit als muziek je de oren voor jou?

We kijken er naar uit om je te ontmoeten! Solliciteer eenvoudig via de knop ‘Solliciteer direct’ en we zullen snel contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lizette Bakhuys (unitmanager) via -06-13329283 / l.bakhuys@sdwzorg.nl. 

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Afstudeerstage Opleiding 'Mens en Techniek'

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Bernhoven

Endoscopieverpleegkundige in opleiding

Uden
28 - 32 uur