Doktersassistente gezocht

Het Huisartsenteam OUMC Wijland zoekt per 1 september 2024 (of eerder) een doktersassistente voor 13,5 tot 18 uur (1,5 – 2 dagen) per week

Voor onze huisartsenpraktijk Het Huisartsenteam OUMC Wijland in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente vanaf 1 september, of eerder indien beschikbaar.

Over het Huisartsenteam OUMC Wijland

Wij maken deel uit van een goed georganiseerde HOED met 2 geaccrediteerde praktijken. Ons betrokken en op kwaliteit gerichte kleinschalige team bestaat uit twee huisartsen, drie assistentes, twee praktijkondersteuners somatiek en een praktijkondersteuner GGZ. 

 

Wat neem je mee? 

Wij zoeken een proactieve, enthousiaste en servicegerichte assistente. Je hebt ervaring met triage. Naast balie-, administratieve- en telefoonwerkzaamheden kun je bij ons een gevarieerd zelfstandig assistentenspreekuur doen en bij kleine ingrepen assisteren. 

 

Wat bieden wij?

Een fijne werkplek in een gemoedelijke dorpspraktijk. Startdatum is 1 september 2024, eerder beginnen is zeker mogelijk. De werkdagen en -tijden zijn in overleg. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO huisartsenzorg. Wij staan altijd open voor persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van scholingen. 

 

Ben je enthousiast geworden? 

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie, neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact op met Diana Tak, doktersassistente via d.tak@hethuisartsenteam.nl of 06-23780858. Zij beantwoordt met plezier jouw vragen. 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur je cv met motivatie naar d.tak@hethuisartsenteam.nl

 

Contact

D. Tak
coördinerend doktersassistente/ praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Prisma

Begeleider slaapdienst

Oosterhout
8 - 32 uur
PoZoB

doktersassistente (2x) 16-24 uur

Eindhoven
Parttime
ORO

Zorgcentralist

Deurne
16 - 24 uur