Salarisadministrateur | Rotterdam

Pameijer zoekt een Salarisadministrateur in Rotterdam-Kralingen/Crooswijk voor een project van 8 maanden. Ben jij een ervaren Salarisadministrateur met een passie voor nauwkeurigheid en een scherp oog voor detail? Wil je graag werken in een dynamische organisatie die zich inzet voor het welzijn van anderen? Dan is dit jouw kans!

Werken bij Pameijer betekent dat je bijdraagt aan een samenleving waar iedereen ertoe doet. Als Salarisadministrateur zorg je dat onze medewerkers op tijd hun salaris krijgen en ontwikkel je mede beleid voor de Personeels- en Salarisadministratie

Wat ga je doen als Salarisadministrateur?

Samen met je collega’s van de salarisadministratie zorg je dat alle medewerkers op tijd het juiste salaris krijgen en voer je hiervoor alle benodigde complexe administratieve taken uit. Je behandelt concrete vragen, klachten of problemen op het gebied van de salarisadministratie en lost deze op of zorgt dat ze opgelost worden. Vanuit je eigen expertise adviseer en ondersteun je medewerkers, teams en managers en signaleert structurele vragen en problemen. Je geeft indien nodig vakinhoudelijke aanwijzingen aan medewerkers van de Salarisadministratie. Je levert sturingsinformatie aan en bereidt (formele) stukken, rapportages en salaris- en betalingsoverzichten voor.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag binnen de Personeels- en Salarisadministratie van het zelforganiserende team HRM. Iedereen heeft zijn eigen taken en aandachtsgebieden, met elkaar verdelen ze de dagelijkse werkzaamheden. Ze werken met Beaufort, E-HRM, Youforce en Gemal en binnenkort met AFAS. De afdeling kent hectische periodes, daarom zorgen ze altijd voor een goede overdracht. Ze zijn een hardwerkend team, spreken elkaar aan als dat nodig is, maar vinden een goede sfeer ook van belang. De werkplek bevindt zich op het hoofdkantoor van Pameijer aan de Crooswijksesingel 66 te Rotterdam en is te bereiken met het openbaar vervoer. Bus 38 en tram 7 stoppen voor de deur.

Wat doet Pameijer?

Pameijer coacht mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Zelf dingen doen is namelijk heerlijk! Vanuit onze nuchtere mentaliteit zorgen we niet; we doen. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

Wat bieden wij jou?

  • Een tijdelijk contract voor de duur van 8 maanden voor 24 a 32 uur per week. Na afloop van deze projectperiode bestaat de mogelijkheid tot verlenging.
  • Een brutosalaris tussen 3046 - 4349 EUR - (CAO Gehandicaptenzorg, FWG 50) op basis van een 36-urige werkweek. 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
  • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden die je mag inrichten naar jouw wens.
  • Een studiekostenregeling en opleidingsbudget per team, want wij investeren graag in jou.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond, aangevuld met het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).
  • Je bent op korte termijn beschikbaar.
  • Je hebt enkele jaren ervaring met personeels- en salarisadministratie en de werkprocessen en systemen als Beaufort, Youforce/Gemal Ervaring met Afas is een pre.
  • Je beschikt over kennis van relevante wet- en regelgeving en cao’s.
  • Verder beschik je over inzicht, tact en geduld, ben je ordelijk, nauwkeurig en zelfstandig.

Enthousiast geworden?

We horen graag van je! Solliciteer voor 24-6-2024. Nieuwsgierig? Bel of app dan met Willem Hollebrand op 088 - 271 12 42. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?  Neem dan contact op met Yvonne van den Brink, Recruiter, +31648512805. 

 

 

Webclip afbeelding

Recente vacatures

Thebe

Adviseur Staf en Ondersteuning

Breda
16 - 24 uur
Laverhof

Beleidsadviseur - tijdelijke vervanging

Schijndel
20 - 24 uur
SOVAK

Vastgoedbeheerder

Terheijden
32 - 36 uur