zoekt een

Verpleegkundige of verzorgende met passie voor terminale zorg

Verpleegkundige of verzorgende met passie voor terminale zorg
16 - 24 uur
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, sterk inlevingsvermogen, pit en enthousiasme, dan ontmoeten wij jou graag.
Kom jouw kennis, kunde en warme persoonlijkheid inzetten om cliënten en hun naasten in een huiselijke omgeving warme zorg te bieden op een manier die zij wensen.
Verpleegkundige of verzorgende met passie voor terminale zorg

In verband met uitbreiding van het hospice zijn wij per 1 oktober 2024 op zoek naar meerdere nieuwe collega’s binnen het Anna Hospice. De gewenste werkuren liggen tussen de 16 en 24 uur per week.

Wat ga je doen:
 • Verlenen van verpleegkundige zorg aan mensen in de laatste levensfase door het uitvoeren van dagelijkse (medische) zorg en psychosociale ondersteuning.
 • Samenwerken met palliatief deskundige artsen, verpleegkundigen, verzorgenden, geestelijk verzorgers en vrijwilligers om de laatste levensfase van onze cliënten zo aangenaam mogelijk te maken.
 • Streven naar het verbeteren van de kwaliteit van leven van de gasten en hun naasten door hulp te bieden bij het voorkomen en verlichten van lijden, door middel van vroegtijdige signalering en zorgvuldige beoordeling en behandeling van pijn en andere problemen van lichamelijke, psychosociale en spirituele aard.

Waar ga je werken:
Je gaat werken bij het kleinschalige highcare Anna Hospice, waar we cliënten en hun naasten een huiselijke omgeving bieden met warme zorg gericht op comfort in de laatste levensfase. In het najaar breidt het Anna Hospice zich uit van 5 naar 8 bedden. De wensen van de cliënt staan bij Anna Hospice centraal, zowel op lichamelijk, spiritueel als op psychosociaal gebied. Ook voor naasten is er een luisterend oor. Je werkt in een hecht team van verzorgenden en verpleegkundigen.

Dit breng jij mee:
 • Beschikt over een diploma Verpleegkundige (of Verzorgende niveau 3).
 • Heeft bij voorkeur een scholing gevolgd op het gebied van palliatieve zorg.
 • Heeft enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Kan zelfstandig werken en is stressbestendig.
 • Heeft affiniteit met cliënten in de laatste levensfase.
 • Is betrokken en toont respect voor de eigenheid van mensen

Wat bieden wij:
 • Een jaarcontract voor 16 - 24 uur met uitzicht op een vast contract. Verzorgende (IG) in schaal 35 en verpleegkundige in schaal 45.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, mobiele apparaten en bedrijfsfitness.
 • Mogelijkheid tot ontwikkeling met ons ruime aanbod aan doelgroepgerichte scholing.
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Werktijden: dag- en avonddiensten, nachtdiensten mogelijk incidenteel.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past binnen onze organisatie. De kosten voor de VOG worden door ons vergoed.

Belangstelling?
Heb jij een hart voor palliatieve zorg en wil je een verschil maken in het leven van mensen in hun laatste levensfase? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons team bij het Anna Hospice! Laat ons weten dat je interesse hebt door op de sollicitatieknop te klikken voor maandag 24 juni 2024. De gesprekken staan gepland op dinsdag 2 juli.
Voor vragen over de inhoud van deze functie kan contact worden opgenomen met gespecialiseerd verpleegkundige Tamara Aerts, tel. 06-28871881 of met Anna Hospice, tel. 073-5443320.

Contact

Tamara Aerts - Schel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verzorgende (IG) wijkteam

Geertruidenberg
In overleg
A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg