zoekt een

Stagiaire M&O - student HRM - Servicedesk - Archipel

Ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende leerplek? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn als team servicedesk M&O gezamenlijk verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van alle M&O processen, we zijn de eerste vraagbaak voor onze collega’s en daarmee experts van de cao VVT en de regelingen binnen Archipel. Daarnaast pakken we licht advieswerk op én zijn we een gezellig team binnen een fijne en maatschappelijke organisatie. 

We zoeken in jou een nieuwsgierige stagiaire die graag aan de slag gaat, die weet wat hij wil leren en ook zelf ideeën heeft over hoe hij dit wil gaan leren. Je pakt zelfstandig werkzaamheden op en neemt actief deel aan onze werkoverleggen waarbij je goede kritische vragen aan ons stelt en meedenkt in het optimaliseren van onze dienstverlening. 

Daarnaast gaan we het komende jaar starten met de inzet van AI in onze dienstverlening, dus uitdaging genoeg! Vind je het leuk om hier samen met ons mee aan de slag te gaan, dan horen we graag van je. 


Bij Archipel werken, betekent: 

  • Onderdeel zijn van #TeamArchipel; werken in een fijn team met eigen regie;  
  • Veel vrijheid en ondersteuning om te mogen leren;  
  • Volop ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor online (bij)scholing via Goodhabitz;  
  • Werken vanuit jouw kracht met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten; 
  • We hebben binnen onze M&O afdeling veel verschillende HR-rollen. Je hebt de ruimte om met deze verschillende rollen mee te kijken! 

Werken als stagiair bij Archipel betekent:  

  • Je bent aanspreekpunt voor de medewerkers met vragen over o.a. contract, verlof en cao. Veel van deze contactmomenten zijn telefonisch;  
  • Je stelt arbeidscontracten op en adviseert collega’s in tal van M&O vraagstukken;  
  • Je voert personele mutaties door in AFAS en communiceert hier schriftelijk over;  
  • Je zorgt (samen met je team) voor de tijdige signalering en verwerking van in-, door- en uitstroom;  
  • Ook zorg je voor de juiste administratieve taken horende bij verzuim, hierbij heb je soms ook direct contact met het UWV. 

Wij zien jouw passie: 

In de HBO-studie, richting HRM, die je volgt. In dat je op zoek bent naar een dynamische, leerzame stageplek waarbij je naast je opdracht ook in het volledige administratieve proces mee kan draaien en kan leren voor minimaal 2 dagen per week op de Karel de Grotelaan in Eindhoven. 


Zie jij jezelf stagelopen binnen ons team? 

Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt solliciteren via de onderstaande link. Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met de Servicedesk M&O, op het nummer 040-2654814.

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent gezocht nabij Bergen op Zoom

Tholen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
TremaKids

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Nieuwendijk
24 - 32 uur