zoekt een

Persoonlijk begeleider Den Bosch, begeleid wonen jongvolwassenen

Werken in een organisatie waarbij diversiteit en vitaliteit hoog in het vaandel staat wil toch iedereen. Binnen Humanitas DMH vinden wij het belangrijk dat jij lekker in je werk zit, je happy voelt en blij bent met je werk- en privé balans want alleen op die manier kan jij kwaliteit van zorg bieden aan onze jongeren.

Welkom in Den Bosch een plek waar jij als persoonlijk begeleider van ons het vertrouwen krijgt om onze jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking en multi-problematiek te ondersteunen op de manier zoals jij dat het beste kan.  

In verband met een groeiend aantal jongvolwassenen dat onze locatie weet te vinden, willen wij ons team uitbreiden. Dus heb jij een mbo 4 of hbo diploma op zak dan willen je nieuwe collega’s zich graag met jou verbinden!

Over ons

Op de Evertsenstraat bieden wij twee soorten dienstverlening aan jongeren tussen de 18-24 jaar en aanjongvolwassenen vanaf 24 jaar. 

In het Homerunhuis werken we samen met de jongeren toe naar meer zelfstandigheid. Als ze er klaar voor zijn verlaten ze de locatie om zelfstandig te gaan wonen, al dan niet met ambulante begeleiding. 

In het begeleid wonen ondersteunen we jongvolwassenen vanaf 24 jaar die voor een langer tijd bij ons blijven wonen. Zij krijgen ondersteuning bij hun dagelijkse functioneren om nog meer zelfredzaam te worden waarna ze kunnen uitstromen. Hier zal je voornamelijk werkzaam zijn maar tijdens de nachtdienst ben je er voor beide groepen.

Kom jij onze jongvolwassenen ondersteunen naar meer zelfredzaamheid? De koffie of thee staat klaar!


Dit ben jij:

- Een zorg gerelateerde afgeronde mbo 4 of hbo-opleiding of deze zo goed als afgerond
- Ervaring met deze doelgroep
- Je bent ondernemend, kunt gemakkelijk netwerken en hebt je zaakjes goed op orde
- Je staat stevig in je schoenen en straalt rust en empathie uit 
- Je vindt het prima om onregelmatig te werken en slaapdiensten te draaien (gemiddeld 3 tot 4 per maand) 
- Je werkt gemakkelijk samen om behandeling, training en trajectcoördinatie goed vorm te geven.


Wat kan je nog meer verwachten? 

Een warm welkom in een enthousiast, gedreven en stabiel team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng
Een salaris afgestemd op jouw ervaring en kennis, cao-gehandicaptenzorgmbo 4 FWG 40 max € 3.535,-  (1 juni komt hier 2% bij!) 
hbo FWG 45 max € 3.861,-  (1 juni komt hier 2% bij!) 
Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering 


Wil je meer weten?

Je kan altijd even bellen of whatsappen met Marike Tijsse Klasen| Manager 06-22636514, onze trajectcoördinator Merel van der Zijden | 06-29681289 of Jennifer van Oorschot | werving & selectie 06-15595244.

Ben je in de buurt kon gerust een keer binnenlopen op de locatie: 

Evertsenstraat 5 
5224 HN ’s-Hertogenbosch 

Nog steeds enthousiast! Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Tot snel! 

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een diplomacheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen. Bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg