zoekt een

Begeleider niveau 3

Met een beperking kun je niet altijd thuis wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen met hun kind/verwante en met Fittin naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren.

Ben jij de betrokken en enthousiaste begeleider niveau 3 die wij zoeken?

Met wie ga je werken?
Eigen Wijze is een particulier wooninitiatief in Breda. Hier wonen 16 bewoners (14 bewoners mvb/lvb die begeleiding nodig hebben, 2 zorg intensieve bewoners) in hun eigen appartement. Het gebouw heeft één grote leefruimte die opgedeeld kan worden in 2 ruimtes middels schuifdeuren, met twee grote woonkeukens waarvoor en waar mogelijk met de bewoners de gezamenlijke maaltijden worden voorbereid.

Eigen Wijze richt zich op zelfstandig wonen, het organiseren van de juiste zorg en het inrichten vanen organiseren van groepsmomenten in de gezamenlijke woonruimtes. Maak hier kennis met de bewoners en kom meer te weten over het wooninitiatief.

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij vanuit contact bezig met begeleiding van cliënten. Want je medemens een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Jij bent een enthousiaste, flexibele en zelfstandige collega waarbij jouw focus ligt op het ondersteunen van bewoners indivueel maar ook in groepsverband.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 28-32 uur per week, uren zijn bespreekbaar.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.178,- en € 3.105,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met plezier vertaal jij de visie van Prisma en fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij medewerkers om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/ verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat, werkt met humor en hebt relativeringsvermogen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Timmermans via 06 11 06 06 10.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Linda Cornelia Maria Timmermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Tilburg
28 - 32 uur
Kempenhaeghe

Begeleider bij Kempenhaeghe

Heeze
In overleg
Neos

Stagiair(e) Werkbegeleider HK1 (MBO)

Eindhoven
24 - 32 uur