zoekt een

Administratief medewerker

Ben jij die enthousiaste, zorgvuldige en pro-actieve administratief medewerker met affiniteit met de (jeugd)zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Als ‘administratief medewerker’ ben je bezig met allerlei administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de organisatie. 

·        Je handelt binnenkomend telefoonverkeer af Je voert diverse ondersteunende werkzaamheden uit voor het bedrijfsbureau

·        Je beheert alle cliënt- en chauffeursplanningen van de groepsdiensten 

·        Je verwerkt de productie van de groepsdiensten

·        Je signaleert, controleert en bewaakt tijdigheid en juistheid van documenten en rapportages. 

·        Je administreert en muteert gegevens. 

·        Je draagt zorg voor de afhandeling van (financiële) documenten.

·        Je draagt zorg voor het aanleggen, actueel houden en opschonen van dossiers.

·        Je ondersteunt het zorgbemiddelingsteam administratief tijdens de aanmeldfase van nieuwe cliënten

·        Je verstrekt stukken en informatie op aanvraag.

·        Je beheert planning en opvolging ten behoeve van psychiatrisch consulten

·        Je draagt zorg voor opvolging en facturatie no-show

Over onze organisatie

Als administratief medewerker ben je onderdeel van het bedrijfsbureau in Tilburg. Het bedrijfsbureau is ondersteunend aan het primaire proces en zorgt ervoor dat zij de benodigde zorg zo optimaal mogelijk kunnen leveren. 

Asendo biedt basis en gespecialiseerde hulp aan mensen met psychische problemen door bijvoorbeeld autisme, ADHD, depressieve gevoelens, angst, trauma, maar ook opvoedmoeilijkheden. We werken samen aan duurzame gedragsverandering van kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en gezinnen. Iedere hulpvraag en situatie is uniek, daarom heeft Asendo een breed en divers aanbod: diagnostiek, begeleiding en behandeling. Zo geven we ambulante hulp, maar ook hulp aan groepen en opvang in weekenden. We doen dit door inzet van onze best-practice werkwijze ‘Samen aan de Slag’ (SAS) om iemand weer zo gelukkig mogelijk te krijgen maar ook zo zelfstandig mogelijk. Zo wordt er een fundament gelegd om verder te kunnen groeien en vanuit eigen kracht deel te nemen aan de samenleving. We werken in Hart van Brabant, West-Brabant Oost en West-Brabant West. 

Wie ben jij?
Je bent een echte aanpakker, kunt snel schakelen tussen taken, behoudt het overzicht en bent communicatief vaardig. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, maar hebt ook graag contact met je collega’s. 

Wat vragen wij van jou?

Je bent loyaal, enthousiast en betrokken. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Daarnaast is ervaring als administratief medewerker een pre, maar geen vereiste. Het is wel belangrijk dat je vaardig bent met computers en officepakketten. 

Wat bieden wij?
Het betreft bij aanvang een overeenkomst van gemiddeld 12 uur per week. Salariëring is conform de CAO jeugdzorg schaal 5 (€2340,00- €3291,92) en je krijgt bij ons de mogelijkheid om de werkdagen in overleg flexibel in te vullen. 

Wil jij aan de slag als administratief medewerker? 

Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 31-05-2024 naar personeelszaken@asendocare.nl onder vermelding van ‘administratief medewerker’.

Contact

Nadine van Wezel
HR Adviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Máxima MC

Patiëntenplanner (28-32 uur)

Veldhoven
24 - 32 uur
Catharina Ziekenhuis

Polikliniekassistent Gynaecologie IVF Verloskunde - parttime ...

Eindhoven
24 - 36 uur
Dichterbij

Secretaresse Raad van Bestuur in Gennep

Gennep
32 - 36 uur