Verpleegkundige - Intensive Home Treatment (IHT)

In welke omgeving ga je werken?
Reinier van Arkel biedt crisisbehandeling bij mensen thuis, voor mensen die in crisis (dreigen) te raken. Deze vorm van behandelen is bedoeld voor volwassen cliënten die al contact hebben met Reinier van Arkel maar ook voor volwassenen die in een psychiatrische crisis (dreigen te) raken maar nog niet in behandeling zijn. Het gaat om het snel inzetten van behandeling voor een korte periode om te voorkomen dat iemand in crisis raakt of als dat toch gebeurt, deze zo kort mogelijk duurt. Het team dat deze intensieve behandeling levert, heet Intensive Home Treatment-team (IHT). Een IHT-team is multidisciplinair samengesteld en bestaat uit een psychiater, een psycholoog, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige, een verpleegkundige en een systeemtherapeut. Meer informatie over IHT vind je op onze website.

Wat ga je doen?
Als IHT-verpleegkundige bied je als zelfstandig werkend professional, intensieve hulp in de thuissituatie. De verpleegkundige is gericht op crisisinterventie, -stabilisatie, inventariseren van de onderliggende problematiek en psycho-educatie. Een belangrijk onderdeel van het verpleegkundige handelen is systeemgericht werken. Je draagt zorg voor (een deel van) de behandeling in verschillende fasen van het traject van een cliënt en je hebt oog voor de eigen regie en draagt het herstelgedachte goed uit. Als IHT-verpleegkundige ga je veel op huisbezoek, ben je flexibel en snel inzetbaar om de zorg te intensiveren, zowel binnen als buitenkantoortijden. Je werkt intensief samen met de deeltijd IHT, ambulante behandelaars en andere netwerkpartners.

Wat breng je mee?
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde met (relevante) aanvullende trainingen.
 • Je kan zelfstandig omgaan met crisissituaties
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B en een auto.
 • Je hebt een ruime mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid en je kunt werken onder tijdsdruk.
 • Je denkt graag in mogelijkheden in plaats van in problemen, ook op momenten dat het tegenzit.
 • Je bent bereid tot bijscholing.

Wat kunnen wij je bieden?
 • een grote mate van zelfstandigheid;
 • intensief samenwerken met enthousiaste collega’s;
 • een afwisselende dynamische werkplek;
 • intervisie bijeenkomsten;
 • (bij)scholing.

Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academie die allerlei opleidingen, cursussen en trainingen aanbiedt. Daarnaast werken wij samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.

Werktijden: onregelmatig.
Salaris: arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao GGZ – FWG 50 (€ 3.218 - € 4.263 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
Dienstverband: een contract voor bepaalde tijd voor 36 uur (over andere mogelijkheden in het aantal uur bespreken we graag met je!). Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar, bij tevredenheid uitzicht op verlenging.

Meer weten en reageren?
Ben je geïnteresseerd maar wil je eerst graag meer weten? Neem dan contact op met Max van Malsen (manager) via 06 - 587 142 25.
Maar gelijk solliciteren mag natuurlijk ook! Dit kan je doen via de “solliciteer hier” button! Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Stel je vraag dan via werken@reiniervanarkel.nl.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Werknemers van Reinier van Arkel die een externe kandidaat voordragen kunnen in aanmerking komen voor de wervingspremie.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het ‘Beleidskader voor Werving en Selectie’.

Contact

Max van Malsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg