zoekt een

Verzorgende

Heb jij een zorghart? Houd je van zelfstandig werken en sta je stevig in je schoenen? En heb jij een diploma tot verzorgende?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe zijn we op zoek naar Verzorgenden die zich wil laten opleiden tot Verzorgende IG. Als verzorgende verleen je basiszorg bij cliënten thuis. Je voert bepaalde verpleegtechnische handelingen uit, zoals bijvoorbeeld het geven van medicatie of het geven van injecties.

Bij Thebe Wijkverpleging werken we in zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor de zorgverlening ligt bij jou als verzorgende en je directe collega’s in je team. Dat spreekt je aan en daarbij voel je je thuis. Je werkt binnen je eigen kleine buurtteam samen met andere zorgcollega’s en een manager op afstand. Dat betekent veel vrijheid en zelfstandigheid. Je werkt digitaal met een IPad. Als verzorgende bied je zorg en verplaats je je iedere dag opnieuw in de behoefte van de client. Je draagt bij aan de zelfredzaamheid van de cliënt door goed te observeren en uit te gaan van mogelijkheden. Daarmee draag je ook bij aan het versterken van het vertrouwen van de cliënt zelf.

Jouw werkdag
Om 7.30 uur stap je op de fiets en ga je op weg naar meneer Heesterbeen om hem te helpen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Je helpt hem opstaan en draagt zorg voor zijn persoonlijke verzorging. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd en je onderneemt daarop gepaste actie. Ook heb je een gesprek met zijn dochter want goede zorg verlenen we samen: de cliënt, de familie, het netwerk en jij als professional. Later op de ochtend rapporteer je en ga je langs op kantoor voor een teambespreking waarin jij en je collega’s elkaar bijpraten. Je vervult namelijk ook een rol voor het team en zo ben je weer op de hoogte van de belangrijkste zaken in de wijk. Na de lunch ga je op weg naar de volgende cliënt, zoals mevrouw Ter Berg. Zij is slecht ter been en heeft extra begeleiding nodig. Je denkt creatief mee over de mogelijkheden zodat zij zo lang mogelijk regie kan blijven houden in haar leven. Tot slot deze middag nog een voorlichtingsbijeenkomst over zorg-technologische hulpmiddelen en je bent weer helemaal bij. Dat maakt werken bij Thebe zo afwisselend en dynamisch.

Over jou
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel
 • Je weet om te gaan om onverwachte situaties.
 • Je kunt je goed inleven in een ander.
 • Je beschikt over een diploma MDGO VZ of MDGO Ziekenverzorgende (zonder deelkwalificatie 304) of gelijkwaardige en bent bereid om een korte vervolgopleiding te volgen tot Verzorgende IG.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.466,72 - max. € 3.256,53. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Bregje van Gorkum op 0657111185 of Yvonne de laat, via 0683484241.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Bregje van Gorkum
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider complex kinderen

Breda
16 - 20 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider

Bergen op Zoom
In overleg
Sint Jozefoord

Verzorgende in de wijk

Nuland
In overleg