zoekt een

Medewerker Horeca - 12/ 15 uur - Archipel Landrijt Eindhoven

Voor onze locatie Landrijt in Eindhoven zijn we op zoek naar een medewerker horeca voor 12 tot 15 uur per week.


Onze menukaart voor jou:

  • Iedere maand een mooi salaris (bruto uurloon tussen €14,29 - €17,71 (FWG 20, CAO VVT) en daarbij ontvang je in mei vakantiegeld 8% en in november een eindejaarsuitkering 8,33%;
  • je werkdagen en –tijden zijn in overleg. Ideale diensttijden zijn tussen 09.30 en 18.00 uur. Je bent beschikbaar doordeweeks, in weekenden en op feestdagen;
  • je ontvangt een contract voor 7 maanden waarvan een maand proeftijd met de intentie tot een vast dienstverband;
  • wil je je verder ontwikkelen? Dat kan; wij werken samen met o.a. Goodhabitz;
  • ieder jaar is er een gaaf Archipel feest met al je leuke collega’s!

Jouw functie:

Jij bent hét visitekaartje en aanspreekpunt van de Gasterij, ons restaurant, en daarmee van de locatie. In onze ruime Gasterijen komen bewoners, medewerkers en bezoekers samen, die je gastvrij ontvangt en waarmee je een gezellig praatje maakt. We werken in zelforganiserende teams, waarin je in overleg met je team een eigen aandachtsveld krijgt, die bij jou past en waar jouw werk nog leuker en uitdagender van wordt. Daarnaast voer je ook de typische horecawerkzaamheden uit (denk aan: eten bereiden en uitserveren, kassa bedienen, dekken en afruimen van tafels, afwassen en het bestellen en bijvullen van producten). En dit alles binnen de (ouderen)zorg, waarbij je écht iets kunt betekenen voor anderen. Je gasten zijn namelijk dol op je!


Jouw ingrediënten:

Je bent gastvrij, sociaal, energiek en werkt met een grote lach en veel plezier. Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel! Je bent een aanpakker, flexibel en kan zowel goed zelfstandig als samen werken. Verder heb je kennis van HACCP of ben je bereid om in werktijd deze kennis op te doen. Er is ook de mogelijkheid een diploma ‘Sociale Hygiëne’ te behalen.


Smaakt dit naar meer?

Solliciteer dan snel via onderstaande button! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op voor inhoudelijke vragen met Emmy Weijnen, coördinator facilitaire diensten, via het telefoonnummer: 040-2158000 of voor procesmatige recruitmentvragen met team Werving & Selectie via: 040-2654822.

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime