zoekt een

Persoonlijk Begeleider Avond & Nachtzorg / Hondsberg Oisterwijk

Als Begeleider Balie-Avond & Nachtdienst ben jij dé steunpilaar voor de jongeren en je collega’s in de nachtelijke uren!

Goede zorg stopt niet op het moment dat de jongeren naar bed gaan. Bij De Hondsberg bieden we goede zorg 24 uur per dag! Word jij onze Begeleider Balie-Nachtdienst (24 u/w)? Een zeer afwisselende baan met veel eigen regie en verantwoordelijkheid, waarin jij in de lead bent.

Over de functie
Bij ons staat het welzijn van de jeugdigen altijd op de eerste plaats. Daarom hebben wij een toegewijd team van professionals dat speciaal buiten de kantooruren (nachtelijke uren) klaarstaat.

In dit dynamische team vervul jij een cruciale rol. Collega's op de groep vertrouwen op jou als een betrouwbare steunpilaar om ideeën uit te wisselen, een luisterend oor te bieden, af te stemmen en knopen door te hakken. Jouw aanwezigheid geeft de jeugdigen de geruststelling dat er altijd iemand beschikbaar is, zelfs in de nacht. Dit gevoel van veiligheid draagt bij aan een positieve en comfortabele ervaring voor de kinderen gedurende de nacht.

Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor meerdere woningen op het terrein. Met behulp van een video -en inluistersysteem weet je precies welke bewoner jouw hulp nodig heeft. Je biedt directe zorg aan jeugdigen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar, met allerlei soorten hulpvragen, waardoor je werk nooit saai is. Soms kan dit op afstand en soms ga je naar het kind toe. Je stapt dus overal op af en zorgt dat er ook gedurende de nacht de juiste zorg wordt geboden.

Maar dat is niet alles, want je combineert deze nachtdienst rol met de balie. Hierin ben jij ook het eerste aanspreekpunt buiten kantooruren. Jij kent de protocollen of weet deze op te zoeken en houdt met je helicopterview het overzicht bij calamiteiten en je staat met beide benen op de grond. Daarnaast kan je terugvallen op allerlei disciplines zoals bijvoorbeeld regiebehandelaren.

Kortom kies voor een hele veelzijdige rol met jou in de regie en breng gemoedsrust bij je collega’s en onze jeugdigen - kies voor ons team! Ben jij die nachtelijke duizendpoot die in is voor deze uitdaging? Dan zijn wij de match voor jou!

Over het team
Bij de balie-nachtdienst heb je vaste collega’s, waarbij elke nacht een of meerdere collega’s werken. Daarnaast vullen jullie baliediensten in voor de avonden en de weekenden. Jullie zorgen samen met de planner voor een goede bezetting en een gezond rooster voor jou en jullie team.

De huidige werktijden zijn:
 • Nachtdiensten van 23:30 – 7:00/7;30 of 8:15u
 • Balie- / avonddiensten maandag t/m vrijdag: 18:15 – 00:00 uur; In het weekend: 7:15u-15:45u en 15:15u-00:00u.

Waar ga je werken?
De Hondsberg is onderdeel van Koraal en ligt in de mooie natuur aan de rand van Oisterwijk. We bieden specialistische zorg aan jeugdigen van 0 tot 18 jaar uit het hele land. Deze kinderen hebben veelal (een vermoeden van) een licht verstandelijke beperking met bijkomende complexe, vaak gedrags-, en psychiatrische problematiek. Vaak hebben deze jeugdigen een lange geschiedenis van hulpverlening achter de rug. Een multidisciplinair team van specialisten zet zich in om kwaliteiten van deze jeugdigen tot ontplooiing te brengen en hen weer een stap verder te helpen.

Meer weten over de Hondsberg? Kijk dan op website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/de-hondsberg en www.injekrachtbijkoraal.nl

Wat bieden wij?
 • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg functiegroep 45 (min. € 2766,- max. € 3861,-), afhankelijk van relevante werkervaring en opleiding.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: ORT, een collectieve zorgverzekering, goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering 8,33%. Wie bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Contract voor onbepaalde tijd: Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij het aantal uren (max 32) in overleg met jou wordt vastgelegd.
 • Inwerkprogramma: een buddyprogramma om je goed in te werken.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?
 • Een enthousiaste collega met hart voor onze doelgroep.
 • Je bent in het bezit van een hbo diploma (Verpleegkunde, Social work, Pedagogiek of een vergelijkbare opleiding).
 • Je bent een doorzetter, staat stevig in je schoenen en kunt grenzen stellen en bewaken.
 • Je kunt snel kan schakelen, je bent besluitvaardig en beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen. Jij durft knopen door te hakken en verantwoordelijkheid te nemen.

Je bent geregistreerd voor het Kwaliteitskader Jeugd (SKJ)BIG registratie of bereid deze registratie (en scholing) aan te gaan.

Meer informatie
Heb je vragen, of wil je een keer meelopen om te zien of de functie bij je past? Neem gerust contact op met Wendy Dirks (recruiter) via het telefoonnummer: 06 – 57216255.

Reageren
Spreekt onze unieke werkwijze je aan en ben jij de ervaren, flexibele en initiatiefrijke professional die onze jeugdigen verder wil komen helpen? Upload dan je CV en motivatie via het sollicitatieformulier.

Contact

Wendy Dirks
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Activiteitenbegeleider

Eindhoven
16 - 20 uur
Jados

Begeleider autisme

Oost West en Middelbeers
16 - 24 uur
Landgoed Nuwenhuys Dagverrijking

INVAL Zorgbegeleider groep dagbesteding / Activiteitenbegeleider

Breda
50 - Oproep / flex uur