Doktersassistent polikliniek Mond Kaak Aangezichtschirurgie

24 - 36 uur
’s-Hertogenbosch

Wil jij graag dé verbindende schakel zijn tussen de kaakchirurg en patiënt? En vind jij afwisseling en uitdaging belangrijk? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
In jouw rol als doktersassistent binnen de polikliniek Mond Kaak Aangezichtschirurgie (MKA) vorm jij een belangrijke schakel in het zorgproces. Zo ondersteun je de arts op het spreekuur, waarbij medisch technische handelingen afgewisseld worden met administratieve taken. Hierbij kun je denken aan het opdekken van steriele velden, het assisteren van de kaakchirurg tijdens behandelingen en het begeleiden en geruststellen van de patiënt tijdens het bezoek op de poli. Daarnaast sta je patiënten te woord voor het maken van afspraken, beantwoorden van vragen en maak je röntgen foto’s tijdens de spreekuren.

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de MKA in een poliklinische operatie setting. Het betreft een afwisselende en veelzijdige baan met medisch inhoudelijke uitdaging. Naast het werken binnen het specialisme MKA, vervul je een assisterende functie bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT).

Wat bieden we jou?
Een boeiende en veelzijdige baan op de poli Kaakchirurgie! Wij vinden het belangrijk dat jij als professional kan ontwikkelen, bekwaam bent en blijft in je vaardigheden en met plezier naar je werk komt. Binnen onze organisatie wordt er veel waarde gehecht aan duurzame inzetbaarheid en gezondheid. Verder:
 • Een jaarcontract, contracturen in overleg, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Inschaling in FWG 40 conform cao-ziekenhuizen tussen de € 2.391, - en € 3.484, - (op basis van 36u per week). Met ingang van 1 juni a.s. stijgen de salarissen met 5%;
 • Een 9 uur durende werkdag;
 • Een KM vergoeding voor woon-werkverkeer of 85% vergoeding voor het reizen met
  het OV (trein of bus);
 • Een leuke aanvulling voor het reizen met de fiets;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
 • Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij diverse mogelijkheden en ondersteuning om je als professional te blijven ontwikkelen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt ervaring en of interesse met het specialisme. Als doktersassistente ben je daadkrachtig en gemotiveerd om het spreekuur te faciliteren. Verder:
 • Je beschikt minimaal over het diploma doktersassistenten mbo 4;
 • Je bent een teamverbinder, neemt initiatief in de samenwerking en pakt verbeterpotentieel aan;
 • Je hebt regie over je werkinhoud en loopbaan.

Interesse in deze vacature?
Wij komen graag met jou in gesprek! Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marije Hofman, unithoofd RVE MKA, telefoonnummer 073 – 553 2330. Voor algemene vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiter (Aafje) telefoonnummer 06 - 57304590. Je CV en motivatiebrief kun je insturen via het online sollicitatieformulier. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 3 juni aanstaande. Reserveer hiervoor alvast ruimte in je agenda.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer:
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Als onderdeel van ons wervingsproces, voeren we altijd een interne referentiecheck uit bij kandidaten die al bij ons werkzaam zijn dan wel eerder bij ons of een van onze rechtsvoorgangers werkzaam zijn geweest. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling.

Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief hiervoor contact zoeken met derden. Actief aanbod van diensten door derden wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

PoZoB

doktersassistente (2x) 16-24 uur

Eindhoven
Parttime
ORO

Zorgcentralist

Deurne
16 - 24 uur