zoekt een

Casemanager dementie in de wijk (24 uur per week)

Ben jij een zelfstandige casemanager die graag regie neemt en verbindt? Wil je graag meedenken in de transformatie van ons wijkteam dat volop in ontwikkeling is? En wil jij graag leren van en met je ervaren collega’s in de wijkzorg en andere stakeholders? Solliciteer dan op deze vacature!

Klinkt goed! Maar wat ga je eigenlijk doen?

Je bent onderdeel van het extramurale team dat werkt vanuit Gezondheidscentrum Kapelhof, gelegen aan de Kapelstraat in Breda. Je gaat werken in Breda Noord-Oost.

Het team is dynamisch, zelfstandig en volop in ontwikkeling. Momenteel zijn we bijvoorbeeld bezig met de transitie van MPT naar VPT, waar jij ook in mee zou kunnen denken!

Als Casemanager dementie werk je onafhankelijk en ben je de schakel om de zorg tussen alle nodige vormen van welzijn en zorg te organiseren. Je werkt samen met de huisarts en kan ingezet worden vanaf het "niet pluis" gevoel. Je geeft uitleg over dementie, de vormen van dementie en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Elke casus is uniek en samen met je cliënt en mantelzorger ga je de zorg organiseren zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Je stelt hiervoor het zorgplan op en doet de indicatieaanvraag. Als het thuis niet meer gaat, begeleid je de cliënt tot aan opname bij een zorginstelling.

Egala Zorg is een cultuurspecifieke organisatie en vanwege onze cliënten groepen is kennis van andere culturen een pré.


En wat krijg je hiervoor terug? *Tromgeroffel*

We bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en krijg je een korte cursus om je op weg te helpen. Er heerst een prettige en transparante werksfeer in een omgeving waar hard gewerkt wordt en waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Daarnaast bieden we:

 • Salaris is op basis van de CAO VVT, schaal 50
 • Uitstekend pensioen bij PFWZ
 • Reiskosten o.b.v. de CAO
 • 8% vakantiegeld (in mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (in november)
 • Meerkeuzesysteem waarbij je een fiets, mobile device of “blijmakers” uit kan ruilen
 • Geweldige personeelsfeesten, leuke teamuitjes en verrassende attenties
 • Werken bij een organisatie waarbij iedereen elkaar echt ziet en waarbij je impact kan maken.


Maar wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van een diploma HBO Verpleegkundige of HBO Social Work en dus bevoegd om dit werk te doen en hebt een BIG-registratie 🎓
 • Je hebt kennis van en ervaring met dementie
 • Je bent bereid de opleiding casemanager dementie te doen of hebt deze al gevolgd
 • Je bent bekend met de relevante wet- en regelgeving
 • Je hebt ervaring met zorg in de eerste lijn
 • Ervaring met het maken van zorgplannen en indicatieaanvragen is wenselijk
 • Je bent stressbestendig en zelfstandig, weet goed waar je prioriteiten liggen en houdt het overzicht
 • Je kan goed luisteren en kan je goed in een ander inleven
 • Het is een pré dat je ervaring hebt en kennis van cultuursensitief werken

 

Bij Egala Zorg, zorgen we voor elkaar

Wij zijn Egala Zorg. Met drie locaties en thuiszorg is Egala Zorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving. We bieden cultuurspecifieke zorg. Dat betekent dat we ouderen met verschillende achtergronden verzorgen. Dit doen we op een manier zoals zij dit vanuit hun cultuur gewend zijn. Egala Zorg heeft drie verschillende locaties. Raffy is er voor Indisch/Molukse ouderen, Lâle is er voor Turkse ouderen en De Leystroom voor Brabantse ouderen.

Drie unieke locaties dus, maar we zijn allemaal gelijk! Of dat je nu start als Medewerker Huishoudelijke Dienst of in het bestuur. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan onze organisatie en wordt daarom gewaardeerd. Er werken bij Egala Zorg in totaal ongeveer 400 medewerkers en 180 vrijwilligers. Wij bieden gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en ontwikkelen. Zo kun jij er écht toe doen voor de ouderen. Jij bent een belangrijk onderdeel van hun dag en maakt daarmee het verschil. Dat geeft voldoening! Ons alvast beter leren kennen? Kijk dan bijvoorbeeld op onze werken bij website, onze LinkedIn pagina of de TikTok pagina van locatie De Leystroom.


Al enthousiast en overtuigd…?

Zie jij jezelf al bij ons werken als Casemanager dementie? Solliciteer dan zo snel mogelijk en stuur je motivatie met CV!


… of wil je eerst nog wat meer informatie?

Vragen over het proces? App de recruiter: 06 57925088 of mail naar solliciteren@egalazorg.nl!

Goed om te weten: Bij indiensttreding verzoeken we je een VOG aan te vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

MO Den Bosch

Maatschappelijk Werker Dak- en Thuislozenopvang

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Leger des Heils W&G Zuidoost

Persoonlijk Begeleider Hbo | Sociaal Werker | Helmond

Helmond
24 - 32 uur