Huismeester met expertisegebied schilderen

Ben jij die huismeester met als specialiteit schilderen én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Dit ga jij doen
Als Huismeester met expertisegebied schilderen bij Vitalis Woonzorggroep ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden en klein technisch onderhoud. Je werkt zelfstandig, maar wordt ondersteund door het team van Servicebalie medewerkers en de Coördinator Services. Jouw taken omvatten onder andere het schilderen van appartementen, gangen en huiskamers van zorgafdelingen, evenals het uitvoeren van klein technisch onderhoud zoals het vervangen van lampen, het boren van gaten en de montage van kasten, enz. Tevens draag je zorg voor het vervoeren van diverse goederen/materialen en beheer je de magazijn/opslagruimten. Hierbij kun je denken aan het ontvangen en opslaan van goederen/materialen, het controleren van opslagcondities, het samenstellen en plaatsen van (schilder)bestellingen en het op peil houden van de magazijnvoorraad. Verder verricht je diverse praktische onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Je signaleert storingen en zorgt ervoor dat deze opgelost worden. Je krijgt een bedrijfsbusje (klusbus) tot je beschikking, zodat je je makkelijk kunt verplaatsen richting de vijf verschillende locaties waar je je werkzaamheden gaat uitvoeren. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, dus de weekenden ben je vrij, net als de feestdagen.

Dit breng jij mee
Je hebt aantoonbare ervaring als schilder én affiniteit met (technisch) onderhoud. Het vermogen om zelfstandig te werken en problemen op te lossen is jou niet vreemd. Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en weet moeiteloos te schakelen tussen de diverse doelgroepen binnen Vitalis. Flexibiliteit is jouw tweede natuur en schakelen tussen verschillende opdrachten is jou niet vreemd. Uiteraard ben je in het bezit van rijbewijs B. Je werkt ordelijk en hygiënisch, hebt gevoel voor materiaal en apparatuur en je bent je ervan bewust dat je fysieke belasting kunt ervaren en te maken kunt krijgen met bezwarende werkomstandigheden. Je beschikt over ervaring op mbo-2 niveau op het facilitaire aandachtsgebied, aangevuld met kennis van relevante procedures en het gebruik van apparatuur en gereedschappen. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit volgens geldende richtlijnen, werkafspraken en instructies. Sociale vaardigheden zoals tact, klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid zijn essentieel.

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 25 conform de CAO VVT (min. € 2.285,77 – max. € 2.928,86 op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.- Innovatie
Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.
Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.
Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.
Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Roel Schillings, Recruiter, via werken@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-40565297. We kijken uit naar jouw reactie.

Contact

Roel Schillings
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Prisma

Huishoudelijk medewerker

Rosmalen
4 - 20 uur
Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg
Philadelphia Zorg Brabant

Huishoudelijke Medewerk(st)er Concordialaan in 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch
12 - 16 uur