zoekt een

Coördinator secretariaat dienst behandeling - 28 tot 36 uur - Archipel

Als coördinator, geloof je in samenwerken en dat wanneer je samenwerkt de beste resultaten met elkaar kan behalen en het meeste werkplezier kan beleven. Die samenwerking komt tot stand doordat je kan verbinden met de collega's om je heen en oog hebt voor passie, talenten en ambitie van één ieder. 
  
Als coördinator secretariaat dienst behandeling ben je verantwoordelijk voor het verder professionaliseren en de verandering van reactieve ondersteuning om te zetten naar proactieve ondersteuning. Jij bent hierin de centrale schakel tussen de dienst behandeling en de ondersteunende diensten. Jij speelt hierin een essentiële rol in het waarborgen van soepele en efficiënte administratieve processen. Dit alles zodat de aan de aandacht van de behandelaren zoveel mogelijk gericht is op onze cliënten. 

Jij wordt als coördinator secretariaat dienst behandeling binnen Archipel gewaardeerd met: 

 • Een salaris tussen € 3.938,35- € 5.593,19 (CAO VVT, FWG 60); 
 • 8% vakantiegeld + 8,3 % eindejaarsuitkering; 
 • Veel vrijheid en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen; 
 • Maakt onderdeel uit van #TeamArchipel; 
 • Werken vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten; 
 • Een uitdagende functie voor de duur van 1 jaar. 

Werken als coördinator secretariaat dienst behandeling binnen Archipel, betekent: 

Dat jij sparringpartner bent voor het team secretariaat dienst behandeling voor complexe operationele vraagstukken. Daarnaast ligt jouw focus voornamelijk op de verschillende werkprocessen om deze samen met het team, vanuit een overstijgende en objectieve positie toekomstbestendig te maken.  

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden waaraan je kan denken: 

 • Om samen met het team secretariaat de behandelaren zoveel mogelijk te ontlasten van hun niet primaire werkzaamheden; 
 • Afstemming van de processen en werkzaamheden; je coördineert de dagelijkse gang van zaken en ondersteunt bij complexe situaties in de uitvoering van de werkzaamheden;  
 • Coachen van en begeleiden van het team op eigenaarschap, resultaatgerichtheid, leren, continu verbeteren en samenwerken; 
 • Aanspreekpunt voor vragen en uitdagingen rondom het secretariaat; 
 • Evalueren van de huidige processen en procedures binnen het team en bepalen van uit(laten)voeren van de verbeterpunten; 
 • Zorgen voor, en verder bouwen aan, een positieve en inclusieve teamcultuur waarin samenwerking en continu verbeteren onderdeel zijn van de dagelijkse praktijk. 

Wij zien jouw passie: 

Jij hebt goed inzicht in de organisatie en weet wat de organisatie en (ouderen) zorg vraagt. Jij bent bewust van wat er speelt binnen dienst behandeling en de ondersteunende diensten. Hierin zie jij ook de samenwerkingskansen en verbeterkansen in de samenwerking. Jij bent organisatorisch sterk en weet met jouw communicatieve en sociale vaardigheden de collega’s binnen het team te motiveren en stimuleren om zo samen als secretariaat dienst behandeling de behandelaren en de manager op de juiste manier te ondersteunen. Jij weet goed om te gaan met stressvolle en uitdagende situaties, waarbij jouw creativiteit en oplossingsgerichtheid goed van pas komt. Jij toont lef, initiatief en faciliteert waar nodig. Jij vertrouwt erop dat je samen het verschil kan maken in de ontwikkeling naar goede zorg en welzijn voor kwetsbare ouderen. 


DNA van Archipel

Archipel wil écht van waarde zijn voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Daarom vinden we eigen regie zo belangrijk. Onze kernwaardes, verantwoordelijkheid nemen en delen - vertrouwen en betrouwbaarheid - vakmanschap en vrijheid, wijzen ons de weg bij wat we doen en helpen onze koers te bepalen. Duurzaamheid is onze bijdrage aan een goed klimaat en gezonde bedrijfsvoering.


Zie jij jezelf, als coördinator secretaresse dienst behandeling, bij ons? 

Beschik jij naast jouw passie voor en kennis en kunde in (ouderen) zorg, over academisch werk en denkniveau en een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met meerjarige managementervaring binnen zorg en welzijn? Wil jij een afwisselende en uitdagende baan binnen een innovatieve organisatie, waar initiatief wordt gewaardeerd en waarin jij het verschil kan en wil maken. Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Astrid Hendrix, Projectleider Dienst Behandeling, via 06-20858257. Solliciteren kan tot 31 mei! 
 
De 1e gesprekken zullen plaats vinden op maandag 10 juni in de ochtend. 
(2e gesprekken zullen plaats vinden op donderdag 13 juni). 

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur