Vakantiewerk ouderenzorg Tilburg | uren in overleg

vakantiewerk ouderenzorg

Een écht leerzame maar vooral ook hele leuke vakantiebaan waar je ervaring kunt opdoen in de zorg! Kom jij bij ons je vakantie bij elkaar verdienen?

Vakantiewerk bij De Leyhoeve! Wat ga je doen?

Zomervakantie! Het lijkt nog ver weg (zeker met al die regen), maar de tijd vliegt en voor je het weet is het zover. Zorg dus dat jij op tijd verzekerd bent van een toffe vakantiebaan. En héél toevallig hebben wij die! Bij ons kun je werken in een omgeving waar je echt iets voor iemand kunt betekenen, waar écht tijd is voor bewoners én waar je óók nog eens relevante werkervaring op kunt doen voor later, als je klaar bent met je zorgopleiding. Ook na de zomer kun je trouwens, als je dat wilt, gewoon bij ons blijven werken, als weekendkracht of oproepkracht bijvoorbeeld.

Als vakantiekracht ga je in de zomerperiode aan de slag op onze zorgafdeling óf in ons thuiszorgteam. Afhankelijk van de zorgopleiding die je volgt en hoever je bent met je opleiding, word je ingezet als helpende (plus), verzorgende (IG) of verpleegkundige in de basiszorg of op ondersteunende werkzaamheden op de zorgafdeling. Denk hierbij aan verzorgende- en verpleegtechnische handelingen op je eigen deskundigheidsniveau, het begeleiden en assisteren van bewoners bij ADL-zorg en bij dagactiviteiten. Vanzelfsprekend word je goed ingewerkt en je kunt altijd terugvallen op je collega’s.

Vakantiewerk bij De Leyhoeve! Wat vragen we van jou?

Je volgt met veel plezier een opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige (niveau 4, 5 of 6) en je wilt dolgraag werkervaring opdoen. En daarnaast natuurlijk ook lekker bijverdienen! Je hebt een echt zorghart, vooral voor ouderen en je vindt het leuk om samen te werken in een team. Daarnaast zit je vol vrolijke energie of ben je juist die echte lieverd waardoor je onze bewoners een fijne dag bezorgt.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je net klaar met je opleiding verzorgende IG of verpleegkundige en nog niet zo goed weet waar je zou willen werken? Dan is een vakantiebaan bij De Leyhoeve een goed begin van jouw loopbaan. Je doet ervaring op binnen de ouderenzorg én je krijgt gelijk een mooi salaris. 

Vakantiewerk bij De Leyhoeve! Wat hebben we jou te bieden?

Een echt leerzame maar vooral ook hele leuke vakantiebaan waarin je zorg kan bieden zoals je dat later ook voor je eigen ouders zou willen. Met écht meer tijd en aandacht. Vanuit je hart! Daarnaast:

  • Werk je bij ons in een fijn team waarin het heel gewoon is dat je voor elkaar klaar staat.
  • Wordt je goed ingewerkt en kun je altijd terugvallen op je collega’s.
  • Bieden we je flexibele contracturen: in onderling overleg bepalen we jouw contracturen en kun jij zelf bepalen hoeveel en wanneer je wilt werken. Zo heb jij ook nog tijd om lekker van je vakantie te genieten.
  • Bieden we je, niet onbelangrijk, een goed salaris volgens de CAO VVT. Je verdient, afhankelijk van hoe ver je bent in je opleiding en welke opleiding je doet, een salaris dat ligt tussen de € 14,65 en € 24,67 bruto per uur.
  • Bovenop je uurloon bouw je natuurlijk ook nog: vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), en je vakantiedagen op. Oh ja, werk je op avonden of weekenden dan krijg je daarvoor ook nog eens een extra onregelmatigheidstoeslag!!
  • Vind je het zo leuk bij ons dat je na je vakantie wilt blijven werken? Dat kun je bij ons blijven als oproepkracht of weekendkracht.
  • Kun je bij ons vakantiewerk doen in de periode juni, juli, augustus en/of september 2024. Je hoeft natuurlijk niet de hele periode beschikbaar te zijn, maar we vinden het wel fijn als je minimaal 3 weken aaneengesloten kunt werken.
  • Ga je aan de slag in een mooie werkomgeving met een warme uitstraling.

Contact

Evelien Meeus
recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

Helpende (met medicatie)

Dongen
In overleg
Park Zuiderhout

Helpende (plus) - FLEX!

Teteringen
0 - 28 uur