Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Sint Annaklooster is een persoonlijke en betrokken organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers, die zich inzet voor hartverwarmende, kleinschalige, specialistische (fysieke en geestelijke) zorg op maat aan de 'kwetsbaren' in onze samenleving. Wij zijn niet alleen thuis in welzijn, maar bieden ook mensen een 'thuis' in welzijn: in hun eigen omgeving of in één van de hospices of logeerhuizen. Binnen ons gehele zorgaanbod staat zelfredzaamheid voorop. Proberen om mensen nu en in de toekomst zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Als dit niet meer gaat, reiken wij hen de hand. We streven hierbij zoveel mogelijk naar één professional per cliënt en zijn pas tevreden als onze cliënten tevreden zijn. Werken bij Sint Annaklooster, een organisatie waar iedereen welkom is, betekent werken met fijne collega’s die een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg.

Interesse om onze collega te worden? Dan maken we graag kennis met jou!

Voor onze PG locatie Eikenburg zijn we op zoek naar een Zorghulp Voeding (10-20 uur per week)

Verpleeghuis Eikenburg, prachtig gelegen midden in de natuur, is een kleinschalige locatie voor cliënten met een PG-zorgvraag. Cliënten die naar Eikenburg verhuizen ervaren zorgverlening die op maat is georganiseerd, met veel eigen regie en een goede samenwerking met familie en het netwerk. Binnen Eikenburg wordt er, in samenwerking met vrijwilligers, veel aandacht besteedt aan welzijn. Daarnaast wordt er gewerkt vanuit de gedachte van zelforganisatie. Kortom: een locatie waar jij je als zorghulpvoeding het verschil kunt maken voor onze bewoners. 

De werkzaamheden

 •  Als Zorghulp Voeding ben je het eerste aanspreekpunt in de keuken en verzorg je de  maaltijden. 
 • Je verzorgt de afwas en bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de keuken.
 • Je stemt af met het verpleegkundig team ten aanzien van gasten.
 • Het geeft uitvoering aan het voedingsbeleid.
 • Je verzorgt de bestellingen en beheert de voorraad.
 • Daarnaast ben je bent bekend met HACCP.
 • Inwerken van vrijwilligers in de keuken en de HACCP

Wij vragen

 • Iemand die van aanpakken weet, overzicht heeft en zelfstandig werkzaamheden kan verrichten.
 • Een flexibele houding: je moet bereid zijn om afhankelijk van het aantal gasten je werkzaamheden in te delen en bereid zijn om diensten van (in de ochtend tot uiterlijk 14.00u) zowel door de week als (soms) in het weekend te werken. Diensten ter vervanging van vakantie zijn planbaar. Diensten ter vervanging van verzuim worden op korte termijn gevraagd om in te vullen.
 • Ordelijkheid en hygiëne, bij alle te verrichten werkzaamheden en het bijhouden van registraties.
 • Representatief voorkomen, Integriteit en betrouwbaarheid, met name om de privacy van de gasten  te waarborgen in de dagelijkse contacten.

Wij bieden
Werken binnen Sint Annaklooster geeft ruimte aan ontwikkeling op persoonlijk en inhoudelijk vlak. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Indiensttreding zo spoedig mogelijk. De arbeidsvoorwaarden zijn passend conform de CAO VVT.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Monique Jansen 06-38186066, of met de afdeling HR (040-2098429). Loop gerust eerst eens een keer mee en ervaar hoe het is om op deze fijne locatie een bijdrage te kunnen leveren!

Interesse?
Je kunt direct solliciteren via de button op deze pagina, het zou fijn zijn als we je reactie voor 15 juni 2024 mogen ontvangen! Kijk voor meer informatie over Sint Annaklooster ook eens op onze website www.sintannaklooster.nl

Webclip afbeelding

Contact

Monique Janssen
Verpleegkundig Aanvoerder
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime