ANIOS Klinische Geriatrie – fulltime

Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis ga jij jouw ervaring binnen de Klinische Geriatrie uitbreiden, en bereiden we jou voor op een eventuele opleidingsplaats tot Klinisch Geriater. Met jouw gedreven en positieve instelling ben jij van toegevoegde waarde in ons ambitieuze en multidisciplinaire team. Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Als ANIOS Klinische Geriatrie ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • uitvoeren van de patiëntenzorg, op de verpleegafdeling, de dagkliniek en in de consulten
 • bijdragen aan de begeleiding van coassistenten.
 • deelnemen aan opleidings- en onderwijsmomenten die dagelijks in verschillende vormen worden aangeboden.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

Dit is onze afdeling
Op de afdeling Klinische Geriatrie zijn er momenteel 7-8 A(N)IOSSEN Klinische Geriatrie werkzaam. Waarvan 2 A(N)IOSSEN op de verpleegafdeling, 1 A(N)IOS op de dagklinische voorzieningen en polikliniek, 1 A(N)IOS in consultatieteam en 1 A(N)IOS op de SEH. Daarnaast werken coassistenten, huisartsen in opleiding, specialist ouderengeneeskunde in opleiding en semi-artsen op onze afdeling en dagonderzoekscentrum.

De functiegroep Klinische Geriatrie biedt geriatrische expertise aan het Catharina Ziekenhuis en aan de regio. Geriatrie biedt deze zorg in een verpleegafdeling van 20 bedden, een polikliniek, een multidisciplinair dagonderzoekscentrum en in een consultatieteam. Op het dagonderzoekscentrum bieden wij naast het klassieke dagonderzoek geriatrie, gespecialiseerde diagnostische modaliteiten zoals een multidisciplinair geheugen- en dagonderzoekscentrum. De functiegroep biedt de opleiding tot klinisch geriater aan in Cluster Zuid (samen met de GGZ Eindhoven).

Neem ook eens een kijkje op onze website voor meer informatie over Geriatrie via deze link.

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • een (bijna) afgeronde opleiding tot basisarts.
 • BIG-registratie.
 • affiniteit met het werken met ouderen en in een multidisciplinair team.

Ook ben je als persoon een teamspeler en heb je een positieve werkhouding.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als ANIOS Klinische Geriatrie kan jij rekenen op:
 • een contract voor een jaar vanaf 1 september 2024
 • 38 uur per week.
 • een bruto maandsalaris tot € 6.716,00 (FWG 65) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren op basis van een 36-urige werkweek. Ook krijg je de mogelijkheid om dagen bij te kopen via onze speciale MKA regeling.
 • extra’s als 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en een onregelmatigheidstoeslag.
 • toegang tot ons Catharina Vitaal portaal. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een sessie leefstijl coaching of ga in gesprek met een externe professionele Budget Coach. Wij vinden het belangrijk dat jij als Catharina medewerker lekker in je vel zit.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Jouw baan voor hèt leven
Heb je vragen over het werken als ANIOS Klinische Geriatrie in het Catharina Ziekenhuis of wil je een dagje meelopen met een toekomstige collega? Je kunt deze stellen aan L. Klompe, Klinisch Geriater en opleider, of C. vd Linden, Klinisch Geriater, plaatsvervangend opleider via 040 – 239 91 50 of via infopoliger@catharinaziekenhuis.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze Adviseur recruitment Zekiye. Zij is bereikbaar op 040-2398840 of via recruitment@catharinaziekenhuis.nl.
 • Jouw sollicitatie ontvangen we graag vóór 30 mei 2024 via onze website.
 • Na de sluitingsdatum laten we zo snel mogelijk aan je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.
 • Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er mogelijk een ‘vragenlijst arbeidsgezondheidskundig onderzoek’ plaats ter preventie van infectieziektes.

Deze vacature wordt gelijktijdig in– en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de sollicitatieprocedure.

Contact

Zekiye Yalcin - Karaoluk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg