zoekt een

Ergotherapeut

Een bijdrage leveren aan de wens van iedere cliënt om zo lang mogelijk eigen regie over zijn/haar leven te behouden? Het kan wél als ergotherapeut bij Mijzo!

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij Mijzo hard voor.

Beweeg mee met Mijzo
Jij zet altijd net dat stapje extra om de kwaliteit van leven van cliënten te vergroten. Je werkt multidisciplinair en betrekt de cliënt en het sociale en professionele netwerk actief bij de behandeling. Samen met de cliënt stel je een ergotherapeutisch behandelplan op. Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert.

In alles wat je doet stimuleer je de zelfredzaamheid van de cliënt. Je daagt de cliënt uit zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Hierbij ga je uit van positieve gezondheid en richt je je op het vergroten van de zelfredzaamheid en participatie van het netwerk rondom de cliënt. Bij iedere ondersteuningsvraag onderzoek je of er een digitaal of technologisch antwoord is. Zo geef jij cliënten een toekomst waarin ze zo lang mogelijk aan het roer staan van hun eigen leven. Ambulante zorg is één van onze speerpunten.

Je ziet het als een uitdaging om alle betrokkenen te coachen in het verlenen van de beste zorg. Dat kan in de vorm van voorlichting, advies of het ontwikkelen van vaardigheden. Jij weet vooruit te kijken, volgt in- en externe ontwikkelingen op de voet en kent de maatschappelijke uitdagingen. Je bent constant op zoek naar manieren om de kwaliteit van zorg te verbeteren en anders te werken. Ontwikkelingen vertaal je door naar de werkvloer. Door je ontdekkingen te delen en anderen te enthousiasmeren, zorg je dat optimale zorg in de toekomst haalbaar blijft. Met oog voor de mens achter de cliënt, zonder jezelf uit het oog te verliezen. Zo breng jij organisatie en je collega’s in beweging. Het kan wél.

Waar ga je werken?
Je bent met name werkzaam binnen de regio Oosterhout en Waalwijk. Binnen de vakgroep voelen we ons verantwoordelijkheid voor het geheel en zijn flexibel in het collegiaal ondersteunen waar nodig.

Wie ben jij?
Het is wel duidelijk dat je in deze afwisselende en uitdagende functie veel in beweging brengt. Van het leven van cliënten en de transformatie van de zorg tot je eigen ontwikkeling en die van je collega’s. Jij draagt hieraan bij doordat je initiatief neemt om verbeteringen door te voeren. Jij hebt het talent dat mensen aan elkaar verbindt om zo het ultieme resultaat te behalen. Je toont lef, inspireert, stimuleert en bent betrokken. Verder ben je voor deze functie:
 • In het bezit van een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie en ingeschreven in het kwaliteitsregister
 • Gepassioneerd voor het vak en heb je kennis van en affiniteit met de doelgroep ouderen
 • Gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson (een pré)
 • Thuis in de dynamische kortdurende zorg, zowel op de afdeling als bij cliënten thuis.
 • Enthousiast en ga je voor de beste zorg aan onze cliënten
 • In het bezit van goede communicatieve vaardigheden en kunt zelfstandig je werkzaamheden organiseren
 • Een echte kartrekker en dat gaat je van nature goed af
 • In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Wat bieden wij jou?
 • Een contract voor 24 uur per week
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 55 (max. € 4.906,49 bruto per maand, o.b.v. 36 uur). Inschaling is afhankelijk van ervaring
 • Gedegen inwerkperiode en professionele begeleiding
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak op een leuke manier kennis met de organisatie
 • Een warm welkom bij de Mijzo Intro Show: een spetterende introductie in het theater van Mijzo
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Je kunt tot 2 juni 2024 reageren. Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Maureen Schonewille, teammanager a.i. op 0615876090

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Nog meer Mijzo? Kijk dan op www.mijzo.nl, www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Schonewille
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

HBO verpleegkundige neurologie

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur