zoekt een

Secretaresse

Glorieuxpark
Ontsnappen aan de drukte en hectiek van de stad. Dat kan op Glorieuxpark! Het park is een prachtig en duurzaam landgoed op steenworpafstand van het centrum van Eindhoven. In deze weelderig groene oase van rust vind je een conferentiecentrum én verschillende woon- en zorgvoorzieningen, zoals een woonzorgcentrum met 56 appartementen. Daarnaast vind je bij ons drie kleinschalige leefstijlwoningen voor bewoners met een PG indicatie.

Glorieuxpark biedt warme zorg aan bewoners met diverse zorgvragen die harmonieus samenkomen op ons landgoed. Persoonlijke aandacht van onze betrokken medewerkers staat voorop. Samen leven en zorgen voor elkaar is dan ook ons uitgangspunt.

Woondiensten Glorieux
Woondiensten Glorieux verzorgt de facilitaire dienstverlening voor Glorieuxpark. Woondiensten Glorieux beheert en onderhoudt de gebouwen en terreinen en is verantwoordelijk voor de verschillende facilitaire taken, zoals bijvoorbeeld voeding, inkoop, ICT, schoonmaak, receptie, logistiek en bewaking en beveiliging. Tevens wordt de inzet van vrijwilligers op het park vanuit woondiensten gecoördineerd.


Wat ga je doen?
Als secretaresse bied je secretariële en administratieve ondersteuning aan de coördinatoren en directie van Woondiensten. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve inrichting van de werkzaamheden. Je werkt samen met één andere vaste collega. We zijn op zoek naar een secretaresse voor drie dagen per week. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van; kleding & sleutelbeheer, kasbeheer en ben je telefonisch de ingang voor Woondiensten. Kortom een diverse baan waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent voor Woondiensten.

Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een dienstverlenende houding. Je bent omgevingssensitief en communiceert op heldere wijze. Je beschikt over organisatietalent met oog voor detail. Je bent accuraat, discreet en kan snel schakelen. Je beschikt over een afgeronde secretaresse opleiding, minimaal MBO-niveau en hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van MS Office pakket.

 

Ons aanbod 

  • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s.
  • Je gaat in eerste instantie aan de slag voor 1 jaar, met de intentie dit daarna om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
  • Je ontvangt een bruto maandsalaris van min. €2.466,72 en max. €3.256,53 op basis van 36 uur in FWG 35 cao VVT
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
  • Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie, groene omgeving waar je een oase van rust ervaart, dat beloven we je.
  • Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling.
  • Leuke teamactiviteiten zoals het tuinfeest, kerst- en nieuwjaarsborrel, tai chi lessen en stoelmassages!

 

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie of eerst een keer kennis maken? Neem dan contact op met onze recruiter Joep Sauvé via telefoonnummer 06-50000953, wegens vakantie zullen we wat later reageren.

 

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? We zijn erg benieuwd naar jou, jouw talent en drijfveren! We ontvangen graag jouw motivatiebrief met cv en nemen snel contact met je op. 

 

 

 

Recente vacatures

Máxima MC

Patiëntenplanner (28-32 uur)

Veldhoven
24 - 32 uur
Catharina Ziekenhuis

Polikliniekassistent Gynaecologie IVF Verloskunde - parttime ...

Eindhoven
24 - 36 uur
Dichterbij

Secretaresse Raad van Bestuur in Gennep

Gennep
32 - 36 uur