zoekt een

Oncologie en Palliatieve Zorg Verpleegkundige

Hoe geef jij begeleiding, advies en ondersteuning aan cliënten met kanker of een palliatieve aandoening? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! 

Jouw dag start met het doornemen van dossiers van de oncologische en palliatieve cliënten die jij vandaag ziet. Daarna is het tijd voor huisbezoeken in de regio Den Bosch. Je verleent maatwerk aan de cliënt. Je geeft begeleiding, ondersteuning en advies aan cliënten met kanker, maar ook aan andere cliënten met een palliatieve aandoening. Ook coördineer jij de zorg bij complexe palliatieve cliënten. Hiervoor werk je intensief samen met de teams wijkverpleging, huisartsen en andere disciplines van de sociale kaart. Naast de zorg voor de cliënt vind je het leuk om je bezig te houden met scholingen, begeleiden van werkgroepen en ontwikkeling en verbetering van taken binnen jouw vakgebied. 

Even sparren over die ene cliënt? Dat doe je met jouw drie collega oncologieverpleegkundigen. Dat persoonlijke contact met jouw collega’s zorgt ervoor dat jij écht onderdeel bent van een team. Ondanks dat je veel zelfstandig aan het werk bent. Daarnaast ben je onderdeel van het gespecialiseerd verpleegkundigen (long, nah, wond). Dit team komt aantal keer per jaar bij elkaar om overstijgende zaken met elkaar te bespreken.

Buiten de cliëntenzorg ben je ook (regionaal) betrokken bij de het netwerk palliatieve zorg en regionale of landelijke projecten. Je bent een ambassadeur voor de oncologische zorg in de eerste lijn en voor Vivent als zorgorganisatie. Je ziet kansen om de samenwerking in de regio te verbeteren en neemt hierin een leidende rol.  

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €3.256,53 tot maximaal €4.906,49 per maand (FWG 55), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;-
   
 • Een groot aanbod van gratis bedrijfssporten en workshops over jouw vitaliteit. Denk aan zumba, yoga of bootcamp en onderwerpen zoals stress, jouw loonbaan en mantelzorg;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma HBO Verpleegkunde met specialisatie oncologie en BIG-registratie; 
 • Werkervaring als oncologieverpleegkundige en liefst ook met palliatieve zorg;
 • Een rijbewijs en auto. 

De eerste gespreksronde vindt plaats op 30 of 31 mei 2024.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

tanteLouise

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Oost West en Middelbeers
In overleg
GGz Breburg

Verpleegkundig Specialist - FACT

Tilburg
24 - 36 uur