zoekt een

Ergotherapeut tijdelijk (V240193)

Wie ben jij en wat ga je doen

De Wever Behandeling & Expertise is hét centrum in Tilburg en omgeving van waaruit specialistische behandeling en verzorging aan (kwetsbare) ouderen wordt gegeven, binnen locaties van De Wever en aan huis in de wijk.
In verband met de vervanging van 2 zwangerschapsverloven en een deel waarneming i.v.m. zomervakantie zijn wij op zoek naar 2 waarnemend ergotherapeuten. Wil jij ons team komen versterken? Heb je interesse en wil je bij ons werken, dan kunnen we je verzekeren dat je onderdeel wordt van een goed samenwerkend en gezellig team. We bieden je ondersteuning en zijn te allen tijde bereid om je op weg te helpen. Daarbij zou het prettig zijn wanneer je de mogelijkheid hebt om tijdelijk meer te werken ter vervanging van afwezige collega’s.

De huidige vacatures zijn geplaatst in de WLZ (langdurige zorg), GRZ (geriatrische revalidatiezorg) en de 1e lijns zorg. De daadwerkelijke verdeling zal in overleg met de vakgroep worden bepaald, mede op basis van ervaring en wensen van de kandidaten.
 • Als ergotherapeut richt jij je op ergotherapeutische diagnostiek, behandeling en begeleiding van cliënten. Je werkt daarbij nauw samen met een multidisciplinair team van behandelaren.
 • Je adviseert en coacht collega’s die binnen de zorgteams dagelijkse zorg verlenen aan cliënten.
 • Je levert een bijdrage aan de beleidsvorming met betrekking tot cliëntenzorg en op het eigen vakgebied, in de vakgroep en in diverse overlegvormen in de organisatie. Op de locaties waar je betrokken bent participeer je in werkgroepen, waar jouw inbreng en advies wordt gevraagd op allerlei beleidsterreinen, zoals visie, bouw en inrichting van de locatie.

Binnen de vakgroep ergotherapie en binnen de verschillende locaties hechten we veel waarde aan collegiale samenwerking. Je wordt altijd gekoppeld aan een buddy, een vakgenoot die je wegwijs maakt in de organisatie en met wie je spart over dilemma’s in je dagelijks werk.

Aantal uren per week
Het betreft 2 arbeidsovereenkomsten voor 24 - 36 uur per week, afhankelijk van jouw mogelijkheden.
Eén vacature start per 1 juli en duurt tot medio januari 2025. De andere vacature start per eind augustus / begin september en duurt naar alle waarschijnlijkheid tot 1 februari 2025, mogelijk wat later.

Meer weten?
Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Iris van Dongen (Ergotherapeut) 06 53445728 of Marcel Babic (teammanager) 06-42437553.

Reageren
Je kunt je sollicitatie uiterlijk dinsdag 28 mei 2024 richten aan Marcel Babic (Teammanager Behandelaren). De gesprekken vinden in principe plaats op donderdagochtend 6 junii 2024.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een salaris van € 3.418,94 - € 4.906,49 per maand volgens cao VVT FWG55 bij een 36-urige werkweek.
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van de waarneming. De werkdagen en -tijden worden bepaald in overleg met jou en de vakgroep.
 • We bieden je volop ruimte voor ontwikkeling en schenken veel aandacht aan scholing en deskundigheidsbevordering.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je bent in het bezit van het diploma Ergotherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met ouderenzorg en mensen met multiproblematiek.
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen en rondom het vakgebied.
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van cognitieve problematiek.
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig werken en werkt accuraat.
 • Je bent flexibel inzetbaar binnen de vakgroep.
 • De woorden stimulerend, motiverend en enthousiasmerend, flexibel, creatief en pro-actief, zijn op jou van toepassing.
 • Cliënten wonen bij de Wever verspreid door heel Tilburg, jij verplaatst je door de stad om op de gewenste locaties je bijdrage te leveren. Een fiets of rijbewijs en auto zijn hiervoor gewenst.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

De Wever heeft voor oudere inwoners van Midden-Brabant een antwoord op hun vraag naar een samenhangend pakket van wonen, ondersteuning, zorg en behandeling. De Wever heeft diverse locaties in Tilburg, waaronder een hospice en twee behandelcentra. De Wever Thuis regelt zorg, verpleging en ondersteuning vanuit onze woonzorgcentra in de wijk; zo dicht mogelijk bij de cliënten thuis.
De vakgroep Ergotherapie maakt onderdeel uit van De Wever Expertise.

Contractvoorwaarden
Tijdelijk

Contact

Iris van Dongen, Ergotherapeut en Marcel Babic, teammanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Transvorm

Consulent Leren en werken

Tilburg
24 - 28 uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur