Ambulant begeleider Familieondersteuning

  • Minimaal MBO of HBO geschoold met ervaring in de jeugdzorg.
  • Je bent in het bezit van een SKJ registratie of bereid deze te halen.
  • Je hebt een flexibele werkhouding en geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
  • Je hebt kennis van complexe ontwikkelingsstoornissen.


Heb jij ervaring als familieondersteuner en ben jij op zoek naar een uitdagende, leerzame en afwisselende baan in de regio ‘s-Hertogenbosch? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanwege groei binnen de organisatie zijn wij per direct op zoek naar een familieondersteuner (m/v).

Wie zijn wij?

Mare Bijzondere Zorg is een gespecialiseerde organisatie voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. Bij Mare Bijzondere Zorg wordt meedenken zeer op prijs gesteld. Wij hechten veel belang aan laagdrempeligheid in zorg en groei van de cliënten, bewoners en personeel. Bij Mare Bijzondere Zorg staan we voor kwaliteit boven kwantiteit. We bieden familieondersteuning en een kleinschalige 24-uurs woonvoorziening.

De doelgroep van Mare Bijzondere Zorg bestaat uit cliënten met kenmerken van een autisme spectrum stoornis en verwante gedragsproblematiek in de leeftijd van 6 tot 23 jaar. Wij bieden ondersteuning aan de cliënt en het betrokken systeem in de thuissituatie. Het team van de organisatie bestaat uit MBO- en HBO-geschoolde professionals met kennis en ervaring binnen verschillende disciplines, oud gezinsvoogden in samenwerking met de Jeugdbescherming, ervaringsdeskundige en een gedragswetenschapper.

 

Wat ga je als familieondersteuner bij ons doen?

Als familieondersteuner breng je de hulpvraag van de cliënt en het systeem in kaart. Je werkt in de thuissituatie samen met de cliënt aan ontwikkelingsdoelen en vergroot hiermee de zelfstandigheid en de zelfredzaamheid van de cliënt en het gezin. Als Familieondersteuner werk je samen met betrokken instanties en coördineer je het volledige begeleidingstraject. De Familieondersteuner ondersteunt bij het zoeken naar oplossingen en het verkrijgen en behouden van regie, veiligheid en structuur in de directe leefomgeving. Je werkt veelal zelfstandig en biedt begeleiding op maat wat je functie als Familieondersteuner afwisselend en uitdagend maakt.

Wat verwachten wij van jou als familieondersteuner?

Als familieondersteuner vind je het geen probleem om zelfstandig te werken en ben je verbaal en schriftelijk communicatief vaardig. Wij zijn op zoek naar een familieondersteuner met voldoende werkervaring binnen de jeugdhulpverlening, kennis van complexe ontwikkelingsstoornissen en minimaal MBO- of HBO-geschoold.

Wat bieden wij jou als familieondersteuner?

Binnen de organisatie hangt persoonlijke sfeer, krijg je de vrijheid om mee te denken, initiatief te nemen en ervaring op te doen. Daarnaast bieden wij je:

Een dienstverband van 24 tot 36 uur per week (in overleg).
Arbeidsvoorwaarden conform cao sociaal werk.
Een werkgebied dat in een straal van 50 km rondom ‘s-Hertogenbosch ligt.
Doorgroeimogelijkheden binnen onze instelling.
Kortom; groei mee met de organisatie, maak kennis met ervaren en enthousiaste professionals en richt je samen met ons op de talenten en mogelijkheden van de cliënten. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct!

Solliciteren?

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan telefonisch of per mail contact via onderstaande gegevens. Uiteraard kun ook direct jouw CV per mail toesturen.

info@marezorg.nl / 073 690 88 77

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Recente vacatures

's Heeren Loo

Ambulant Begeleider Kind & Gezin

Middelburg
20 - 32 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider - de Grip, Zetten

Overbetuwe
16 - 20 uur
Compartijn

Persoonlijk Begeleider

Weert
28 - 32 uur