zoekt een

Coördinerend begeleider, Platanenlaan 7-9

Als regiebegeleider ondersteun je een team bij de zorgverlening en bij complexe begeleidingssituaties. Daarnaast verleen je ook zelf directe zorg aan de bewoners en werk je aan beide kanten van het woonhuis.. Het is aan jou om samen met het team de kwaliteit en veiligheid in de zorg, zowel voor bewoners als medewerkers, te bewaken.

Als regiebegeleider ondersteun je een team bij de zorgverlening en bij complexe begeleidingssituaties. Daarnaast verleen je ook zelf directe zorg aan de bewoners en werk je aan beide kanten van het woonhuis.. Het is aan jou om samen met het team de kwaliteit en veiligheid in de zorg, zowel voor bewoners als medewerkers, te bewaken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team en de individuele deskundigheid van medewerkers, gericht op de kwaliteit van zorg. Hierbij ben je de steun en toeverlaat van de Teammanager, die hiërarchisch gezien verantwoordelijk is voor de (persoonlijke) ontwikkeling van de teamleden.

Waar ga je werken?
Platanenlaan 7-9 is een woonhuis waar 13 bewoners wonen met een verstandelijke beperking en waar het verouderingsproces bij enkele bewoners een rol speelt. Waarbinnen Platanenlaan 7 de bewoners veelal op zichzelf gericht zijn, typeert Platanenlaan 9 zich vooral door de gezamenlijkheid en gezelligheid. Op Platanenlaan 9 wonen vijf heren en twee dames en op Platanenlaan 7 wonen twee dames en vier heren, allen met een prachtige persoonlijkheid en staan geheel op eigen wijze in het leven. 

De bewoners zijn de AOW-leeftijd inmiddels gepasseerd en hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Naast de verstandelijke beperking spelen autisme, geriatrische & psychiatrische aspecten,  automutilatie of een visuele beperking met complex gedrag een rol. Eén bewoner heeft een eigen appartement binnen het woonhuis en krijgt één op één begeleiding. 

Wat hebben wij nodig?
Jouw nabijheid voor onze bewoners is van groot belang om zich veilig en geborgen te voelen. Ze hebben iemand nodig die kan handelen vanuit de wensen en behoeften van de bewoners en hun omgeving. Iemand die kan meebewegen met de bewoners, naar ze luistert, maar wel duidelijk is naar hen toe. Het is belangrijk dat je met diverse doelgroepen kunt werken, omdat deze twee woonhuizen divers zijn.

Salaris en meer 
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vitaal en gelukkig zijn, naast leuke activiteiten bieden wij diverse trainingen en tools aan die bijdragen aan jouw werkgeluk. Maar ook als er soms iets gebeurt wat je niet alleen kan en wil oplossen, helpen we je daarbij. Omdat jij minimaal 28 uur met enthousiasme op de werkvloer staat, kun je rekenen op: 

 • een brutomaandsalaris van maximaal € 4.264,- op basis van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FG50). In juni en december 2024 komt er nog eens 2% bovenop!
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutojaarsalaris. 
 • 8% vakantiegeld 144 vakantie-uren als je 36 uur per week werkt.  
 • 57 uur Balansverlof per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.  
 • een rooster afgestemd op je leven met ochtend-, middag-, avonddiensten.  
 • een vast contract bij een groot aantal vacatures omdat we vertrouwen hebben in een langdurige samenwerking.
 • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten. 
 • een reiskostenvergoeding van € 0,16 cent per kilometer.
 • onbeperkt toegang tot het online leerplatform met onder andere e-learnings over de Wet Zorg en Dwang, medicatie of fysieke trainingen zoals weerbaarheid. 
 • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren in de doelgroep via de Severinus Academie. 
 • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, waarbij Severinus de helft van de premie betaalt. 
 • een fietsplan, pc-plan en een bijdrage voor je sportabonnement. 

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.  

Wat neem je mee
Heb jij een afgeronde relevante agogische of verpleegkundige opleiding op HBO niveau? Ben jij de regiebegeleider met visie? Heb je zin om te werken binnen deze uitdagende en afwisselende werkplek en ben je enthousiast en kun je een positieve bijdrage leveren aan onze teamsamenwerking? Kom dan ons enthousiast gedreven team versterken!

Werken bij Severinus
Elke dag leren we van en met elkaar. Tel daar 60 jaar ervaring bij op in het begeleiden van ‘het gewone leven’ voor mensen met een verstandelijke beperking. Dan krijg je de veilige omgeving van Severinus, waar je écht contact maakt tijdens een zinvolle invulling van de dag. We zijn letterlijk dichtbij, in de wijk of in het winkelcentrum. En ook figuurlijk, omdat we jou en alle cliënten écht goed leren kennen. Zo weten we wat je nodig hebt en vertrouwen we blindelings op elkaar. Met een frisse blik en positieve instelling denken we altijd in mogelijkheden en oplossingen. Problemen en beperkingen zijn er namelijk al genoeg. Maak samen met Severinus van elke dag iets moois.

Solliciteer naar je droombaan
Solliciteer uiterlijk 29 mei naar je nieuwe baan als woonbegeleider intensieve gehandicaptenzorg in Veldhoven. Jouw kans om je in te zetten voor deze bijzondere, pure doelgroep.

Liever eerst iets vragen? Bel of app Wendy Stroosma, teammanager via: 0627231626. De gesprekken vinden plaats op 3 juni.

Severinus werft deze nieuwe collega zelf. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Begeleider Flexpool | Hbo / mbo 3-4 | Zuid-Limburg

Heerlen en Maastricht
8 - 32 uur
Severinus

Woonbegeleider, Hulst 2-4

Veldhoven
32 - 36 uur