zoekt een

Begeleider Daginvulling Padua (V240025)

Wie ben jij en wat ga je doen

Op Padua zijn wij druk aan het werk om de daginvulling van onze bewoners nog rijker te maken. Wij gaan uit van de persoonlijke behoeften van de bewoners, brengen gelijkgestemden samen. Wij ondersteunen/coachen de collega’s op de afdeling in het zorgen voor welzijn in de breedste zin van het woord.
Ben jij die creatieve doener en heb je een affiniteit met muziek en bewegen vind je het leuk om in je in te zetten voor welzijn?
Als begeleider daginvulling ben je bezig met het begeleiden van cliënten, zowel in groepsverband als individueel. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van activiteiten om zo een plezierig en zinvol leefklimaat te creëren tussen bewoners en medewerkers. Je werkt vanuit het individuele zorgplan van de cliënt.
Ben je gedreven, houd je van vernieuwingen en wil je graag een bijdrage leveren in een gezellig werk en leefklimaat? Dan nodigen wij je uit om ons team te versterken!

Meer weten?
Bel Joyce Kroon, manager dienstverlening tijdens kantooruren op 06-18 69 26 73.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan in een prettige werkomgeving met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel persoonlijk als profesioneel.
 • Een salaris van €2.466,72 - €3.256,53 per maand volgens cao VVT FWG35 bij een 36-urige werkweek. Een anloopperiodiek kan van toepassing zijn.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week, verdeeld over 4 tot 5 werkdagen. Soms ook avonden en weekenden.
 • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
 • Vele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waarmee je o.a. voordelig een fiets, fitnessabonnement, laptop, smartphone of een Weekendje Weg kunt aanschaffen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Een afgeronde vakgerichte mbo-opleiding op niveau 4.
 • Representatief, hoog emphatisch vermogen: aanvoelen van anderen en invoelen in gebeurtenissen in communicatie naar familie.
 • Geduldig, communicatief vaardig: gespreksvaardig naar familie en medewerkers.
 • Zorgvuldig, coachend: medewerkers begeleiden/stimuleren om welzijnsactiviteiten met bewoners uit te voeren.
 • Informerend: informatie op het gebied van welzijn verstrekken naar de medewerkers.
 • Helicopterview: overstijgende view om het totale proces te overzien.
 • Flexibel: verschillende rollen kunnen aannemen als de situatie daarom vraagt.
 • Inzicht verschaffen: medewerkers laten inzien waarom een taak wordt uitgevoerd en wat de meerwaarde daarvan is. Projectmatig en methodisch werken.

Kom je bij ons werken dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag'(VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Padua is een gezellig, gemoedelijk huis midden in een woonwijk waar de bewoners, binnen de veilige muren van de locatie, toch volledige vrijheid kunnen ervaren. In onze visie staat eigen regie centraal. Dit vertaalt zich onder andere door het geven van volledige vrijheid binnen de muren en de tuinen van Padua. Daarnaast hechten we veel waarde aan de participatie van familie in het leven van de bewoner. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals aanwezig zijn bij activiteiten, tot het blijven geven van zorg zoals het thuis ook gewend was. 'Leef uw leven' is het motto van Padua, waarbij we voor iedereen een warm thuis willen zijn.

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Joyce Kroon, manager dienstverlening
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Ambulant Begeleider - Flexibele uren

Eindhoven
8 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg