zoekt een

Helpende Plus Reyshoeve - Bijstervelden (V240145)

Kunnen wij jou toevoegen aan ons team?

Jij bent de helpende plus die klaar staat voor de bewoner. Je hebt affiniteit met de doelgroep en je kan schakelen tussen, structuur bieden, aansturen, begrenzen en op zijn tijd de teugels op een professionele manier laten vieren zonder daarbij de kwaliteit van zorg uit oog te verliezen.
Voor ons team Bijstervelden zoeken wij een daadkrachtige helpende Plus die de mouwen wil opstropen en binnen ons team actief een bijdrage levert aan een prettig leefklimaat voor de bewoners.

Als helpende plus verleen je zorg op een kundige en verantwoorde manier. Zo draag jij samen met collega’s bij aan het welzijn van onze bewoners.

Meer weten?
Bel met Hélène van Velzen, manager zelfstandige teams, op 06 81067033.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel professioneel als persoonlijk.
 • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
 • Een salaris van €2.339,72 - €3.013,60 per maand (FWG30) bij een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 tot 28 uren per week, in te vullen in diensten volgens wisselend rooster verdeeld over 7 dagen per week in ochtend-, middag- en avonddiensten.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
 • We bieden vele vitaliteitsprogramma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt een mbo- diploma Helpende niveau 2 aangevuld met het Plus-certificaat van De Wever of een vergelijkbaar Plus-certificaat. Afhankelijk van de inhoud van dit vergelijkbaar certificaat wordt bekeken of je voldoet aan de eisen die De Wever stelt aan het Plus-certificaat. De mogelijkheid bestaat dat je eventueel met Skills of een andere scholing bijgeschoold kan worden tot het niveau van het Plus-certificaat van De Wever. Beschik je alleen over een certificaat mediatie dan voldoe je niet aan de eisen om als Helpende Plus aan de slag te gaan.
  Beschik je over het diploma Verzorgenden C dan kan je in de procedure worden meegenomen en laten we je certificaten en handelingen beoordelen en bestaat er de mogelijkheid dat met eventuele bijscholing je alsnog als Helpende Plus aan de slag kunt gaan.
 • Je hebt affiniteit met Psychogeriatrie.
 • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij De Wever werken dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Waar werk je

Afdeling Bijstervelden is een verpleegafdeling voor psychogeriatrie waar 20 bewoners met een vorm van dementie verblijven. Op de afdeling staat wonen en welzijn centraal en volgen wij de cliënt in zijn dagritme en hebben wij het leven in vrijheid hoog in het vaandel staan.
Wij vinden het belanglijk dat iedereen zich hier thuisvoelt, dit vinden wij voor bewoners belangrijk maar ook alle bezoekers ontvangen wij warm.
Binnen het team vinden wij het ook belangrijk dat jij je thuisvoelt. Naast het werken met en voor de bewoners besteden wij ook aandacht aan de onderlinge samenwerking. Dit doen we door elkaars talenten en kwaliteiten te zien en te gebruiken. En ontwikkeling positief te stimuleren. Iedereen in het team heeft een of meerdere aandachtsvelden en krijgt de ruimte om zich hierin te ontwikkelen en binnen het team het kennisniveau up to date te houden.
Ben jij enthousiast, een doorzetter en een oprechte teamspeler met kennis van psychogeriatrie of lijkt het je een mooie uitdaging je hiernaar te ontwikkelen dan ben je van harte welkom om bij ons team aan te sluiten.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Hélène van Velzen, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Joris Zorg

Helpende plus - Laageind

Oirschot
In overleg
Laverhof

Opleiding tot zorgondersteuner

Schijndel
16 - 20 uur