IC Verpleegkundige in opleiding

28-36 uur
‘s-Hertogenbosch
RVE Intensive Care

Wil jij werken binnen de acute zorg en specialistisch-verpleegkundige zorg bieden aan patiënten met levensbedreigende aandoeningen?
Wij bieden jou de kans om de opleiding tot IC verpleegkundige te volgen!

Waar ga je werken?
Als je bij ons aan de slag gaat, ga je werken op een breed georiënteerde IC, waar je alle facetten van het IC-vak leert kennen. Onze IC biedt plaats voor patiënten met hoge complexiteit, dit zorgt voor veel afwisseling en uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden. Nieuwsgierigheid zit in onze genen, binnen ons vakgebied zijn wij dan ook altijd alert op de laatste ontwikkelingen op het gebied van behandelmogelijkheden, techniek en innovatie.

Je komt terecht in een hecht team van 75 verpleegkundigen, een PA en 7 intensivisten. Een vitaal en gelukkig team vinden wij zeer belangrijk. Dit zie je bijvoorbeeld terug in ons ‘gezond door de nacht’ programma, waarbij medewerkers gedurende hun werkzaamheden ‘s nachts gebruik kunnen maken van verschillende faciliteiten (gezond eten, het doen van een powernap en het dragen van speciale ‘nachtdienstbrillen’). Ook werken wij met een flexibel rooster, met als uitgangspunt een goede balans tussen de werk- en de privé situatie.

Wil je ervaren hoe het is om bij ons te werken of twijfel je nog om te starten met de opleiding? Om kennis te maken met onze afdeling, kun je altijd een ochtend/middag meelopen.

De opleiding
Als Intensive Care verpleegkundige in opleiding word je opgeleid op een afdeling met een echte onderwijscultuur: we investeren continu in jouw vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de opleiding leer je veelal on the job. Je start met de Basis Acute Zorg (BAZ) opleiding en volgt hierna de specifieke modules tot IC-verpleegkundige.

Wanneer je bij ons start, begin je met een voorwerkperiode van ongeveer drie maanden. In die tijd heb je de kans om te ervaren hoe het is om op de IC te werken, de afdeling en je collega’s te leren kennen en krijg je een beeld van de verschillende patiënt categorieën.

Binnen de acute as streven wij naar een cultuur van elkaar helpen en ondersteunen, waarin iedereen wordt aangemoedigd om het werk te doen wat het beste bij hen past. Door deze samenwerking en focus op individuele capaciteiten streven we ernaar om de acute zorg te optimaliseren en daarbij onze patiënten de best mogelijke zorgervaring te bieden. Door middel van EPA gericht onderwijs kunnen zorgverleners hun vaardigheden veder ontwikkelen en de mogelijkheden zien om de beste zorg te bieden.

Wat vragen we van jou?
Wij zoeken een collega die zich wil blijven ontwikkelen. Verder:
  • beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
  • ben je bevlogen, heb je een positieve houding, een frisse blik en ben je betrokken;
  • heb je een afgeronde opleiding tot verpleegkundige;
  • heb je al enige ervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis.

Wat bieden wij jou?
Een veilige leeromgeving waar jouw collega’s altijd bereid zijn om je te helpen met je opleiding en het leren op de afdeling. Gedurende de voorwerkperiode en de opleiding vindt inschaling plaats afhankelijk van je huidige functiegroep conform beloningsbeleid JBZ. Bij diplomering binnen de Intensive Care volgt inschaling in functiegroep 55 (minimaal € 3.606,- en maximaal € 5.084,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-ziekenhuizen.

Interesse in deze vacature?
Wij gaan graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Susan Hooglander, unithoofd, op telefoonnummer 073 – 553 3973 of met Arianne Schmeets, unithoofd, op telefoonnummer 073 – 553 3971.

Je CV en motivatiebrief kun je insturen via het online sollicitatieformulier.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is erop gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer: Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentiecheck bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam bent geweest, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. De referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aannamegesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures

KinderZorg Bijzonder

(Kinder)Verpleegkundige niveau 5 (2 - 28 uur)

Zeeland
In overleg
Kempenhaeghe

Persoonlijk Begeleider woongroep de Berkenlaan

Sterksel
28 - 32 uur