zoekt een

Schoonmaakmedewerker Veldhoven (Avond)

Kom jij bij ons werken als medewerker schoonmaak? We zoeken voor de locatie Veldhoven collega's voor de avonden. Ideaal om werk en privé (mantelzorg of druk gezinsleven) te combineren.

Jij zorgt voor
 • Een schoon ziekenhuis. Daardoor zorg je er samen met je collega’s voor dat de patiënten in het ziekenhuis zo goed mogelijk kunnen herstellen doordat ze in een schone omgeving verblijven.
 • Het schoonmaken van poliklinieken en kantoren in het ziekenhuis. Afhankelijk van de afdeling kunnen sanitaire ruimtes, pantry’s, patiëntenkamers en behandelkamers onder je avondtaak vallen.
 • Jouw vaste taak waardoor je de ruimte hebt om je werkzaamheden zelf in te delen. Als je het leuk vindt om juist op verschillende taken te staan zodat je zo veel mogelijk ziet van het hele ziekenhuis dan kan natuurlijk ook.

Dit doe je samen met
Je collega’s natuurlijk! Er werken 200 mensen bij SenS!. Omdat we in het ziekenhuis schoonmaken, zijn er speciale trainingen en opleidingen die je mag doen om dit te leren. Dit gaat via persoonlijke instructie of e-learning. Want de veiligheid van onze patiënten staat voorop in ons werk.

SenS! staat voor Schoonmaak en Services en is opgericht door Máxima MC. Wij zijn verantwoordelijk voor alle schoonmaak, beddenreiniging, vloeronderhoud en een aantal servicewerkzaamheden binnen Máxima MC op locatie Eindhoven en Veldhoven. Op locatie Eindhoven werken we met 1 teammanager, 3 voorwerkers en ongeveer 50 schoonmakers en op locatie Veldhoven werken we met 3 teammanagers, 7 voorwerkers en ongeveer 150 schoonmakers. Een van de voorwerkers op desbetreffende locatie is je aanspreekpunt. Er is dus altijd een collega aanwezig waar je met je vragen terecht kan. We vinden samenwerken erg belangrijk dus je belangrijkste eigenschap is collegialiteit: samen staan we sterk en dat hebben we in de afgelopen periode goed kunnen merken.

Een collega aan het woord:
Omdat ik in de avond werk, heb ik overdag geen oppas nodig en heb ik alle tijd voor mijn kinderen. Ook is het fijn dat ik mijn eigen afdeling heb, zodat ik zelf precies weet wat er moet gebeuren. Ik heb na een werkweek een voldaan gevoel dat alles goed gedaan is en de afdeling heerlijk schoon is.”

Bekijk onderstaande film om een nog beter beeld te krijgen van Sens! en onze collega's.

Dit past bij je als
 • Je wil werken tussen 17.30/18.00 uur en 21.00 uur op doordeweekse avonden, voor 4 avonden (dinsdag t/m vrijdag) of 5 avonden (maandag t/m vrijdag) in de week.
 • Je goed zelfstandig kunt werken en goed Nederlands spreekt.
 • Je ervaring hebt met schoonmaken. Heb je nog geen ervaring als schoonmaakmedewerker maar wel in een andere functie en wil je graag de overstap maken naar de schoonmaak, dat kan bij ons.
 • Je van aanpakken houdt, nauwkeurig werkt en vrolijk wordt van een schone omgeving.
 • Het voor jou vanzelfsprekend is dat je vriendelijk en beleefd bent richting patiënten, bezoekers en collega’s.
 • Je de zorg een warm hart toedraagt.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Je een mooi salaris krijgt volgens de cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf met een bruto uurloon van minimaal € 13,42 en maximaal €14,78 per uur (afhankelijk van je ervaring), per 1 januari 2024 (vanaf 20 jaar).
 • We ernaar streven om iedereen een vast contract te bieden.
 • Je een mooie eindejaar bonus volgens cao Schoonmaak krijgt.
 • Je 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag krijgt.
 • Je van ons bedrijfskleding en goede schoonmaakmiddelen ontvangt om je werk vlekkeloos uit te voeren.
 • We een goede pensioenregeling kennen en korting op je zorgverzekering.
 • We oprecht aandacht voor jou hebben. Vanaf het moment dat je bij ons begint wordt je begeleid door ons zodat je komt te werken op de afdeling die het beste bij jou past.
 • We aandacht en ruimte hebben voor je persoonlijke ontwikkeling, er zijn binnen het ziekenhuis veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en om door te leren.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie bij Máxima MC? Dan ontvangen we je sollicitatie graag via onderstaande sollicitatiebutton. We zijn ook erg benieuwd naar jouw motivatie en vinden het fijn als je jouw reden om te solliciteren toelicht in een brief.

Als je solliciteert, bellen we je voor een kennismakingsgesprek. Als het telefoongesprek positief is, plannen we een gesprek op onze locatie in Veldhoven.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Carina van Dooren-Slijters (instroom coördinator) via e-mail: carina.slijters@mmc.nl.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures