zoekt een

Persoonlijk begeleider complex gedrag

"Ben jij in staat mij te begeleiden in mijn ontwikkeling? Heb je vertrouwen in mij, maar stel je ook duidelijke grenzen als ik dat nodig heb? Zoek jij een afwisselende baan waar iedere dag anders is?"

Waar ga je werken?
Deze locatie is een onderdeel van de wijk Thedingsweert in Tiel. Gelegen op een superfijne, rustige en groene locatie voor onze cliënten. Het is een kleinschalige woning waar 6 cliënten wonen in de leeftijd van 19 tot 32 jaar. De cliënten hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. De focus van deze groep ligt op behandeling, ontwikkeling en perspectief. De cliënten hebben veelal een dubbele diagnostiek, psychiatrische ziektebeelden. De behandeling wordt geboden door behandelaren van Advisium, zoals traumabehandeling, beeldende therapie en exposure therapie. Een woning waar niet één dienst hetzelfde is. Een groep met veel uitdaging voor een ervaren persoonlijk begeleider. Een bijzondere groep die vraagt dat je professioneel en stressbestendig bent. Als nieuwe collega beland je in een hecht team dat achter de succesformule van deze woning staat.

Wie ga je helpen?
De cliënten hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Onze cliënten hebben een verleden met vaak vele behandelingen achter de rug. Autisme en psychiatrische stoornissen spelen vaak een rol bij deze cliënten. Onze cliënten kunnen niet altijd onder woorden brengen waarom zij boos of verdrietig zijn en dit kan onder andere tot uiting komen in verbaal of non-verbaal onvermogen. Jij laat je hierdoor niet afschrikken, maar blijft hun stabiele factor die veiligheid en duidelijkheid biedt. Je kijkt altijd naar de lichtpuntjes, biedt houvast en geeft grenzen aan. Je gelooft in kansen en mogelijkheden en laat je niet snel van de wijs brengen

Hoe ga je helpen?
Jij zorgt als persoonlijk begeleider MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag) voor veiligheid, duidelijkheid en een fijne sfeer. Onze cliënten kunnen moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen. Je geeft hen het vertrouwen dat jullie samen elke dag een stap verder komen, ondanks dat er soms sprake is van lastige situaties met moeilijk verstaanbaar gedrag, waaronder (fysieke en verbale) agressie. Je ziet het moeilijk verstaanbaar gedrag als een vorm van communicatie wat indirect kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld overvraging, onduidelijkheid, autisme of overige psychiatrische stoornissen.

Jij weet als geen ander dat je stevig in je schoenen staat als je jezelf bent, authentiek. Je biedt steeds weer die stabiliteit die onze cliënten zo hard nodig hebben. Je kent jezelf, communiceert duidelijk en direct en schrikt niet zo snel van een lastige situatie. Eigenlijk ben je blij dat elke dag anders is en dat je je niet snel zult vervelen in deze uitdagende baan. En dat maakt jou waardevol, voor de cliënt én voor je team.

In de rol van persoonlijk begeleider organiseer je de zorg voor cliënten. Jij stelt doelen op in overleg met de cliënt, verwanten en gedragswetenschapper. Je zorgt daarna dat deze doelen worden behaald. Je coacht je team en bent het aanspreekpunt voor collega’s en verwanten. Zo zorg jij voor een fijne omgeving waarin de cliënt zich kan ontwikkelen.

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2821 euro en 3938 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Persoonlijk begeleider complex gedrag?

Bel, app of mail met Esther Vreman (recruiter) op telefoonnummer:+31651354881 of e-mailadres: esther.vreman@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-EV2

Contact

Esther Vreman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures