Vakantiekracht

Het schooljaar is bijna voorbij! Tijd om vakantie te vieren én een extra zakcentje te verdienen. Bij Vitalis ben je op de juiste plek voor een toffe, flexibele vakantiebaan in de ouderenzorg. Solliciteer nu!

Dit ga jij doen
Als vakantiekracht richt je je op de horeca, welzijn of huishoudelijk onderhoud.
  • Je zorgt voor een hapje en een drankje in één van onze horecagelegenheden
  • Je helpt in de huiskamer tijdens de eetmomenten en maakt het daar gezellig voor de bewoners
  • Je maakt schoon op de afdelingen

Je werktijden hangen af van je functie én de locatie waar je werkt. Geen zorgen. Je houdt genoeg tijd over om leuke dingen te doen met je vrienden en vakantie te vieren!

Dit breng jij mee
Je hebt een groot hart voor ouderen en vindt het fijn om ze een fijne zomer te bezorgen. Je bent 16 jaar of ouder en hebt minimaal 40 uur beschikbaar, verspreid over de vakantieperiode.

Dit bieden wij
  • Lekker verdienen met toeslagen in de avonden en weekenden
  • Een leuke vakantiebaan bij jou in de buurt
  • Genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen met je vrienden

Dit is Vitalis
Vitalis is dé specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.

Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.

Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer nu!
Ben jij op zoek naar een vakantiebaan die ertoe doet? En past deze vacature perfect bij jou? Klik op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie. Doe dit uiterlijk vóór 15 mei a.s.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Cindy Martes, Recruiter, via werken@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-36370441. We kijken uit naar jouw reactie.

Contact

Cindy Martes - Elbers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

De MARQ

Adviseur inkoop & facilitair

Breda
16 - 24 uur
Prisma

Huishoudelijk medewerker

Oosterhout
16 - 20 uur
Pantein

Huismeester

Beugen
24 - 28 uur