zoekt een

Begeleider

“Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Wil jij ervoor zorgen dat ik mijzelf niet overvraag, maar ook voldoende uitgedaagd blijf? Ben jij een stevige en stabiele begeleider, die mij echt wil leren kennen?"

Waar ga je werken?
Je gaat als begeleider werken in een woning gelegen in Geldermalsen. Hier wonen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De woning is onderdeel van De Wieken, een terrein waarop zich nog zeven soortgelijke woningen van ’s Heeren Loo bevinden. Het voelt als een klein dorp.

De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, fitnessfaciliteiten en een buurthuis. Aan de overkant van de straat is een dagactiviteitencentrum. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand.

Wie ga je helpen?
Jij begeleidt zes cliënten met elk zo hun eigen persoonlijkheid en karaktereigenschappen. Bij de cliënten is er sprake van een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Veelal in combinatie met psychiatrische problematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). De cliënten hebben veel ondersteuning nodig bij alledaagse handelingen.

Je biedt de cliënten duidelijkheid en structuur om zo veiligheid en rust te creëren. Dat is belangrijk om te voorkomen dat de spanning te hoog oploopt. Omdat een cliënt met MVG niet goed kan uitleggen waarom hij boos of verdrietig is, uit hij dit soms in verbale of non-verbale agressie. Jij laat je hier niet door verblinden en blijft in contact. Je gaat op zoek naar de betekenis van het gedrag, samen met de cliënt.

Hoe ga je helpen?
Jij kunt goed observeren en signaleren. Je verplaatst je in de belevingswereld van de cliënt en leert hem te begrijpen. Elk gedrag heeft een oorzaak, jij weet die oorzaak te achterhalen en gaat hiermee preventief aan de slag. Door jouw onvoorwaardelijke acceptatie accepteer je dat 'het soms is zoals het is'. Het gaat met vallen en opstaan, maar door het samen te doen zet je steeds weer een stapje vooruit.

We werken met de Triple C methodiek om te zorgen dat cliënten het gewone leven ervaren met een betekenisvolle daginvulling. Voor alle bewoners is er de mogelijkheid van dagbesteding. Jij gaat met ze mee als vertrouwd gezicht. Zo bied jij de cliënten de rust en veiligheid waar ze naar op zoek zijn. Ook in lastige situaties, bijvoorbeeld als iemand onrustig is, gaat het dagprogramma gewoon door. Dat maakt dat je soms moet afwijken van het vaste dagprogramma. Maar dat is voor jou geen probleem!

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2672 euro en 3606 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Begeleider ?

Bel, app of mail met Esther Vreman (recruiter) op telefoonnummer:+31651354881 of e-mailadres: esther.vreman@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-EV2

Contact

Esther Vreman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures