zoekt een

Begeleider probleemgedrag

"Zie jij mij zoals ik écht ben? Wil jij samen met mij werken aan de toekomst? Signaleer jij mijn vraag als ik zelf niet weet hoe ik om hulp moet vragen?"

Waar ga je werken?
Je gaat als begeleider werken op een ruime woning gelegen aan de Wieken in Geldermalsen. Er wonen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking én een vorm van moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Als begeleider leg jij het accent op het creëren van sfeer en voorspelbaarheid. Voor alle bewoners is er de mogelijkheid van dagbesteding. Jij als begeleider gaat met ze mee en zorgt dat jij hun vertrouwde gezicht bent. Zo bied jij de cliënten de rust en veiligheid waar ze naar op zoek zijn. Een woning waarbij het voor jou als begeleider geen dag hetzelfde zal zijn!

Wie ga je helpen?
Al onze cliënten hebben een eigen ondersteuningsvraag. Als begeleider kijk je meerdere momenten per dag wat een cliënt nodig heeft. Wij werken op deze woning volgens de Triple-c methodiek. Mocht je hier (nog) niet bekend mee zijn; wij bieden jou deze opleiding dan graag aan!

We werken daarnaast samen in de driehoek: verwant, cliënt en professional. Op deze manier kunnen we de beste zorg aan de cliënt bieden.

De cliënten hebben een complexe zorgvraag. Ze hebben moeite met het verwerken van prikkels en kunnen soms een situaties niet overzien. Jij bent hier alert op en pikt de (kleine) signalen op waaruit een cliënt laat zien dat hij of zij ondersteuning nodig heeft. Je staat naast de cliënt, biedt veiligheid en structuur en je ziet altijd de mens achter het gedrag.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek, net als iedere begeleider! Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net die manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

De meeste cliënten hebben een disharmonisch profiel, waardoor er een groot verschil is tussen kunnen en aankunnen. Dit betekent ook dat de cliënten zich uiten op een manier die past bij hun sociaal-emotionele ontwikkelingsniveau, bijvoorbeeld door verbale of fysieke agressie. Een veilige en vertrouwde omgeving is van belang.

Daarom ben jij, samen met jouw collega's, een van de vaste gezichten op de woning. En begeleid je de cliënten op de woning én op de dagbesteding. Op die manier krijgen zij niet te maken met wisselende gezichten en blijft de kwaliteit van zorg gewaarborgd. Jij werkt nauw samen met familie, collega's en andere professionals. Zo creëer jij een sociaal stabiele situatie waarin de cliënt zich (weer) kan ontwikkelen. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2672 euro en 3606 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wil je meer informatie?
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Begeleider probleemgedrag?

Bel, app of mail met Esther Vreman (recruiter) op telefoonnummer:+31651354881 of e-mailadres: esther.vreman@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-EV2

Contact

Esther Vreman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures