zoekt een

Helpende (plus) flexpool

Ben jij een enthousiaste helpende (plus) die onze flexpool wil komen versterken?

Dan is dit iets voor jou!
Ben je flexibel? Werk je graag op verschillende afdelingen of juist dezelfde? Bepaal je graag zelf je eigen werkritme zonder vast te zitten aan allerlei verplichtingen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

We zijn op zoek naar collega's die onze flexpool komen versterken voor Thebe locatie Haga. Dit is op basis van een 0-uren contract.

Je hebt volledige aandacht voor de bewoners waarmee je tijdens je werktijd contact hebt. Je bent oprecht belangstellend naar hun verhaal en hebt respect voor hun wensen en vragen. Je stelt de bewoner centraal en organiseert daaromheen, in goed overleg met je collega’s, alle daarmee samenhangende ondersteunende werkzaamheden.
Tijdens je werk is er een team van collega’s in de buurt met wie je altijd kunt overleggen. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s.
Kortom, een leuke dynamische baan waarin JIJ het verschil maakt voor de bewoners van Haga.

Binnen team Haga is, naast aandacht voor de bewoners. Omdat wij een kleine locatie zijn, kent iedereen elkaar en zijn de lijntjes kort. We doen het samen!

Jij bent een helpende die van alle markten thuis is en flexibel inzetbaar is. Je ziet als helpende het unieke in elke mens en weet een omgeving te creëren die past bij de behoefte, aansluitend op de “Bedoeling” van Thebe.

Over jou
 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende of Helpende (plus) mbo niveau 2.
 • Je bent mensgericht, betrokken en flexibel.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook graag onderdeel van een team.
 • Je denkt in mogelijkheden en denkt graag mee over wat de beste zorg op individueel niveau is.
 • Je hebt welzijn hoog in het vaandel staan en ziet het als jouw verantwoordelijkheid om bewoners niet alleen goede zorg te bieden, maar ook om bij te dragen aan een fijne dag voor bewoners.
 • Uren in overleg.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.339,72 - max. € 3.013,60. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Magdalena Kaluzynska- Drozdek (Kwaliteitsverpleegkundige) via telnr. 06-22844734.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

Helpende (met medicatie)

Dongen
In overleg
Park Zuiderhout

Helpende (plus) - FLEX!

Teteringen
0 - 28 uur