Teamleider polikliniek en functieafdeling Cardiologie

Teamleider | Functieafdeling Cardiologie | 24 tot 28 uur per week | Bergen op Zoom en Roosendaal

Ben jij een enthousiaste ervaren teamleider met passie voor leidinggeven en affiniteit met een polikliniek en functieafdeling cardiologie! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken in een dynamische omgeving
Het Bravis ziekenhuis is een modern en innovatief ziekenhuis. De polikliniek en hartfunctieafdeling maken naast de kliniek van beide Bravis locaties onderdeel uit van de zorgeenheid cardiologie.

Opleiden, Kwaliteit en Samenwerking zijn steekwoorden die centraal staan op onze afdeling. Cardiologie is een specialisme dat volop in ontwikkeling is om zo de kwaliteit van de verpleegkundige en medische zorg continue naar een hoger niveau te tillen. Bouwen aan ontwikkeling en richting geven aan een diverse dynamische groep medewerkers. Leerlingen, stagiaires, verpleegkundigen en medisch specialisten zetten zich dagelijks in voor de zorg van de patiënt. We zijn trots op ons team! Een groep ambitieuze en verantwoordelijke collega's waar jij je bij aan kan sluiten.

"Ik ben trots op wat we hier doen, op mijn team en op Bravis. Het geeft mij energie!"
Paola Hommel (werkenbijbravis.nl)

We dagen jou elke dag uit
Als teamleider polikliniek en functie afdeling cardiologie kom je te werken in een complexe en dynamische omgeving. Je pakt urgente knelpunten aan en gaat aan de slag met het opzetten van duurzame verbeteringen. Werken aan een gezonde en positieve werkcultuur waarin verbinden tussen disciplines en medewerkers voorop staat. Met jouw daadkracht, motiverende aanpak en oog voor kwaliteit zorg je dat jouw team optimaal functioneert en zich verder ontwikkelt voor de toekomst.

Het motiveren, coachen en stimuleren van medewerkers en studenten is dan ook iets waar jij energie van krijgt. Je weet de verbindende schakel te zijn tussen de medewerkers op de afdeling, de cardiologen, de zorgmanager en omliggende afdelingen.

Het resultaat van jouw inzet? Een werkplek met een fijne sfeer, een hoge patiënt- en medewerkerstevredenheid én een effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen.

Wij bouwen op jouw enthousiasme
De teamleider die wij zoeken beschikt over:
• minimaal HBO werk-& niveau;
• een achtergrond in de zorg. Ervaring met cardiologie, andere functieafdelingen of polikliniek is een pré;
• ruime leidinggevende ervaring;
• het goed kunnen overzien van processen en het nemen van initiatieven om de zorgverlening verder te blijven optimaliseren;
• uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je zoekt de samenwerking op en je laat medewerkers meedenken in de veranderingen;
• een dosis gezonde daadkracht en doorzettingsvermogen.

Met jouw enthousiasme en kritische blik ben jij een échte aanvulling op het team en weet jij de afdeling naar een nog hoger niveau te tillen. Je bent een inspirerende persoonlijkheid en weet medewerkers te enthousiasmeren en te verbinden.

Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Dit biedt Bravis jou
Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waar binnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter. Maar naast dit bieden we jou ook:

• Salaris conform cao-ziekenhuizen schaal FWG 55 (min € 3.606,- tot max € 5.084,- op basis van 36 uur per week). De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring;
• Een jaarcontract met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
• Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
• Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
• Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
• Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Iets voor jou?
Upload dan voor 17 juni 2024 je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand. Je ontvangt snel meer informatie over je sollicitatie.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Paola Hommel, Zorgmanager, via het telefoonnummer 06-82127787. Zij vertelt je graag meer over het ziekenhuis, de afdeling en de functie.

Benieuwd hoe het is om als teamleider werkzaam te zijn op onze afdeling? Kom dan eens langs en ervaar de inhoud van het werk en de sfeer van de afdeling!

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verpleegkundige oproep VIN - Tilburg

Tilburg
50 - Oproep / flex uur