Teamleider kliniek Cardiologie

Teamleider | Kliniek Cardiologie | 28 tot 32 uur per week | Roosendaal 

Ben jij een hbo verpleegkundige met passie voor leidinggeven? Heb jij ervaring en/of affiniteit met de afdeling cardiologie en weet jij van aanpakken? Dan ben jij de teamleider die wij zoeken voor de kliniek Cardiologie. 

Werken in een dynamische omgeving
Het Bravis ziekenhuis is een modern en innovatief ziekenhuis. De klinische afdeling cardiologie maakt naast de polikliniek cardiologie en hartfunctieafdeling van beide locaties onderdeel uit van de zorgeenheid cardiologie. De kliniek cardiologie is een afdeling met 38 bedden verdeeld over 2 units. Patiënten op de afdeling kunnen worden gemonitord met behulp van Telemetrie.

Opleiden, Kwaliteit en Samenwerking zijn steekwoorden die centraal staan op onze afdeling. Cardiologie is een afdeling die volop in ontwikkeling is om zo de kwaliteit van de verpleegkundige en medische zorg continue naar een hoger niveau te tillen. Bouwen aan ontwikkeling en richting geven aan een dynamische groep medewerkers. Leerlingen, stagiaires, verpleegkundigen en medisch specialisten zetten zich dagelijks in voor de zorg van de patiënt. We zijn trots op ons team! Een groep ambitieuze en verantwoordelijke collega’s waar jij je bij aan kan sluiten.

“Ik ben trots op wat we hier doen, op mijn team en op Bravis. Het geeft mij energie!” 
Paola Hommel (werkenbijbravis.nl)

We dagen jou elke dag uit

Als meewerkend teamleider ben je, samen met een collega teamleider, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de cardiologie-afdeling en rapporteer je rechtstreeks aan de zorgmanager. Je geeft uitvoering aan het continue verbeteren van de zorg en dienstverlening en onderzoekt mogelijkheden voor uitbreiding en/of vernieuwing. Je bent naast het leidinggeven aan jouw team ook intensief betrokken bij het begeleiden van leerlingen en stagiaires. Door hierbij intensief betrokken te zijn blijf je op de hoogte van ontwikkelingen die bruikbaar kunnen zijn binnen de afdeling cardiologie. Het motiveren, coachen en stimuleren van medewerkers en studenten is dan ook iets waar jij energie van krijgt. Je weet de verbindende schakel te zijn tussen de medewerkers op de afdeling, de cardiologen, de zorgmanager en omliggende afdelingen. In de kliniek ben je een zichtbaar aanspreekpunt. 

Het resultaat van jouw inzet? Een werkplek met een fijne sfeer, een hoge patiënt- en medewerkerstevredenheid én een effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

De teamleider die wij zoeken beschikt over: 

·         Een diploma hbo-verpleegkundige;

·         Relevante achtergrond op het gebied van de cardiologische zorg

·         Ervaring als meewerkend team leidinggevende op een klinische afdeling;

·         Het goed kunnen overzien van processen en het nemen van initiatieven om de zorgverlening verder te blijven optimaliseren;

·         Goede sociale en communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen die voor jou vanzelfsprekend zijn.

Met jouw enthousiasme en kritische blik ben jij een échte aanvulling op het team en weet jij de afdeling naar een nog hoger niveau te tillen. Je bent een inspirerende persoonlijkheid en weet medewerkers te enthousiasmeren en te verbinden.  

Dit biedt Bravis jou
Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter. Maar naast dit bieden we jou ook: 

·         Salaris conform cao-ziekenhuizen schaal FWG 55 (min € 3.606,- tot max € 5.084,- op basis van 36 uur per week). De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring;

·         Een jaarcontract met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;

·         Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;

·         Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);

·         Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;

·         Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.  

Iets voor jou?

Upload dan voor 17 juni 2024 je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand. Je ontvangt snel meer informatie over je sollicitatie.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Paola Hommel, Zorgmanager, via het telefoonnummer 06-82127787 of Karin Knobel, Teamleider Cardiologie, via telefoonnummer 06-51019028. Zij vertellen je graag meer over het ziekenhuis, de afdeling en de functie. 

Benieuwd hoe het is om als teamleider werkzaam te zijn op onze afdeling? Kom dan eens langs en ervaar de inhoud van het werk en de sfeer van de afdeling!

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje. 

Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verpleegkundige oproep VIN - Tilburg

Tilburg
50 - Oproep / flex uur