zoekt een

Verzorgende IG | Thuiszorg | 16-24 uur

"Gezocht: Zorgwonder met een hart van goud en een dosis humor! Kom jij ons fijne team versterken en onze koffiemomenten nóg gezelliger maken?"

- Thuiszorg Team Geffen-Nuland

Wat ga je doen?
Geffen en Nuland zijn twee knusse en gezellige dorpen met samen in totaal 8900 inwoners. Één gezamenlijk team draagt zorg voor de cliënten van jong tot oud in een warme huiselijke sfeer. Ook in deze dorpen kom je in aanraking met alle lagen van de bevolking met ieder een verschillende karakter, dat is wat ons werk zo boeiend maakt, immers: geen dag is hetzelfde, sterker nog: geen uur is hetzelfde. Elke dag zo fijn mogelijk is dan ook niet voor niets de slogan van BrabantZorg!

Overal waar je komt, kom je als gast in iemands eigen woning, zo stel je je ook op, daarvoor ben je een professional! Samen zorgen we ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk, veilig en zelfstandig, in hun eigen vertrouwde woonomgeving kunnen blijven wonen, waarbij ze zelf de eigen regie in handen houden. Daar waar nodig, gaan we samen op zoek naar oplossingen, hulpmiddelen en de inzet van disciplines om niet alleen voor de cliënten, maar ook voor jou, elke dag zo fijn mogelijk te maken.

Als coördinerend verzorgende IG draag je bij aan de zorg en welzijn van cliënten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt, waarmee je zijn of haar behoefte overlegt en de dag zo fijn mogelijk weet te organiseren. Creatief zijn en oplossingen zien is hierin heel belangrijk. Ook ga je mee met de nieuwe ideeën en ontwikkelingen in de zorg. Waar nodig overleg je hierover met je behulpzame collega´s en bied je een luisterend oor. Verder observeer, signaleer en rapporteer je hoe het met cliënten gaat. Goede zorg en begeleiding, op praktisch en emotioneel vlak, daar zet jij je voor in. Uiteraard als onderdeel van een kei gezellig team waarin jij jouw eigen koers bepaalt. Je werkt overdag, in de avonden (geen nachten) en om het weekend. Samen als team maken wij ons rooster in overleg. Spreekt het je aan om deel uit te maken van ons gezellige team met groot verantwoordelijkheidsgevoel, waar korte lijntjes naar elkaar zijn en waar je veel vrijheid in handelen hebt? Dan horen wij dit graag van jou en ontvangen je met open armen!

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Binnen ons gemoedelijke, leergierige en gezellige Thuiszorg team Geffen-Nuland waar humor niet ontbreekt, bieden we jou een vertrouwde en veilige werkomgeving. Zo heb je de gelegenheid om optimaal met collega's te sparren. De contactmomenten op ons kantoor beschouwen we dan ook als zeer waardevol. We vinden het belangrijk dat je vol vertrouwen en enthousiasme jouw werkzaamheden zelfstandig uit kan voeren.

Wil je een keer meelopen om de sfeer te proeven? Dat mag natuurlijk ook!

Wil jij zien wat werken in de thuiszorg betekent? Onze collega's hebben en super leuk filmpje gemaakt! Bekijk hem hier!

Naast een fijne werkplek bij jou in de buurt en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FWG 40: minimaal € 2.695,- en maximaal € 3.503,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;
 • En last but not least: fijne collega’s en héle gezellige koffie momentjes!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt minimaal een MBO 3 diploma Zorg en Welzijn met aanvullende scholing tot Coördinerend Verzorgende IG, waarbij ervaring is gewenst.
Daarnaast:
 • Vind je het leuk om zelfstandig te werken maar wilt graag deel zijn van een hecht team met enthousiaste collega’s, dat zijn wij!;
 • Wil je samen met de cliënt de eigen regie en zelfstandigheid behouden binnen hun eigen woonomgeving;
 • Ben je flexibel en hiermee bereid om wisselende diensten te werken;
 • heb je er genoeg van om 's nachts te werken: in de thuiszorg werken wij niet in de nacht;
 • Ben je creatief in het bedenken van oplossingen en opzoek naat een uitdagende baan met afwisseling;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs, maar als het lekker weer is mag/kan je ook onze elektrische fiets pakken;
 • Ben je bereid je bezig te houden met gerichte bij- en nascholing en zorg je ervoor dat je vakkennis en vaardigheden op peil blijven;
  Kortom: Je hebt vooral zin om mt ons toffe team samen te gaan werken, twijfel niet en maak ons blij, met iemand zoals jij!

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;
 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Merel Breumelhof (Recruiter) via 06 16 16 21 77. Heb je toch nog inhoudelijke vragen? Bel of app dan met Nienke Slabbers via 06 16051643.

#LI-MB1

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
In overleg