zoekt een

Regiebehandelaar – FACT Oosterhout

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je speelt als regiebehandelaar (GZ-, klinisch psycholoog, psychotherapeut, psychiater of verpleegkundig specialist) een belangrijke rol binnen het FACT team in Oosterhout. Hierbij heb je naast aandacht voor de psychiatrische problematiek ook aandacht voor het cognitieve, sociale en emotionele functioneren om zo goed als mogelijk te kunnen bijdragen aan herstel.
 • Je biedt psychologische of verpleegkundige behandeling. Out of the box denken en flexibiliteit is hierin belangrijk. Het systeem wordt binnen onze behandelingen zoveel als mogelijk betrokken.
 • Je ondersteunt het team in het zo goed als mogelijk begeleiden van de cliëntengroep.
 • Je maakt deel uit van een hecht multidisciplinair team bestaande uit huisartsen, fysiotherapeuten, psychiater, verpleegkundig specialist, casemanagers en (senior) verpleegkundigen en begeleiders. Samen geven we binnen deze dynamische omgeving vorm aan de begeleiding en behandeling.
 • Je houdt je kennisniveau op peil door het volgen van vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, het bijhouden van vakliteratuur en het bezoeken van congressen en symposia.
 • Je levert een actieve bijdrage tijdens cliëntbesprekingen, intervisiebijeenkomsten en werkoverleggen.
 • Je geeft werkbegeleiding en/of supervisie aan psychologen en orthopedagogen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional.

Team FACT Oosterhout valt onder cluster continue zorg. Het is een enthousiast, open en gemêleerd team. We hebben met elkaar gemeen dat we samen met onze cliënten op zoek willen naar hun krachten en mogelijkheden. Om zo samen met hen de stappen te maken richting herstel. Wij (onder)steunen elkaar maar spreken elkaar ook aan. Durf jij met ons de uitdaging aan? Meer informatie over FACT is te vinden op onze website.

Wat breng je mee?
 • Een geldige BIG-registratie als gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog.
 • Registratie als cognitief gedragstherapeut is een pre.
 • Uitgebreide ervaring op het gebied van psychodiagnostiek en behandeling bij (jong-)volwassen en oudere cliënten.
 • Affiniteit met de EPA-doelgroep
 • Ervaring op het gebied van (psycho)diagnostiek.
 • Ervaring en kennis van EMDR en CGT-P is een pre.
 • Het vermogen om invulling te geven aan een vertrouwensrelatie met de cliënt, met behoud van de eigen professionele houding.
 • Goede sociale vaardigheden; je moet kunnen luisteren, motiveren en omgaan met weerstand
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een enthousiast en warm team met veel ervaren medewerkers.

De functie van gz-psycholoog is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Psychotherapeuten zijn ingeschaald in FWG 70 (minimaal €4.785,- en maximaal €7.419,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Klinisch psychologen zijn ingeschaald in FWG 75 (minimaal €5.722,- en maximaal €8.903,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling. Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline den Breejen, Teamleider, tel. 06-57440318. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Revant

ANIOS

Breda
28 - 32 uur
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur