zoekt een

Begeleider slaapdienst

Ben jij diegene die graag wat bij wil verdienen terwijl je slaapt? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zoeken voor de Rutselboslaan in Oosterhout assistent-begeleiders die 's nachts onze cliënten willen begeleiden waar nodig.

Wil je alvast een kijkje nemen op de Rutselboslaan? Klik dan hier!

Met wie ga je werken?
Op de Rutselboslaan in Oosterhout wonen 30 cliënten. De diversiteit aan zorgvragen is groot en dit zorgt voor afwisseling tussen begeleiden, ondersteuning en verzorgen. Een aantal bewoners zijn volledig ADL-afhankelijk. Bewoners worden begeleid vanuit hun individuele hulpvraag ,maar er wordt ook veel ondernomen vanuit de gezamenlijkheid. Cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking. Cliënten ontvangen 24-uurs zorg waardoor er 's nachts een slaapdienst aanwezig is.

Als slaapdienst werk je van 22:15 tot en met 07:45.

Van 23:00 uur tot 06:30 uur kan je wakker gebeld worden door de nachtzorg indien nodig. Het kan dan voorkomen dat je 's nachts wakker bent voor begeleiding en/of lichte ADL-zorg. Mocht het zo zijn dat je meer dan 50% van de nacht aan het werk bent dan worden de nachturen volledig uitbetaald.

Dit ben jij
Kunnen we de zorg voor onze cliënten in de nacht aan je toevertrouwen?

Als slaapwacht ben je gedurende de nacht aanwezig en slaap je op onze woonlocatie de Rutselboslaan in Oosterhout.

Wat wij verwachten van jou is dat je stressbestendig en nuchter van aard bent. Je vindt het dus geen probleem om ´s nachts alleen op de woonvoorziening te slapen. Ook ben je flexibel inzetbaar, hierbij ben je gemiddeld 1 nacht per week beschikbaar.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor minimaal 10 uur per week en maximaal 32 uur
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.148,- en € 2.969,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balans verlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

"Ben jij een echte nachtuil en wil jij er dan zijn voor onze cliënten"

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgerond opleiding niveau 2 in de richting van zorg&welzijn.
  • Je hebt enige ervaring in de gehandicaptenzorg.
  • Je bent minimaal 1 nacht per week beschikbaar.

Voor meer informatie en/of vragen kan je contact opnemen met Petra van Dijk via;06-11253142

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Petra van Dijk - Tio
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Assistent begeleider

Druten
20 - 24 uur
Het Laar

Verzorgende 3-IG (voor de nacht)

Tilburg
Parttime