Anesthesiemedewerker - parttime of fulltime

Jij bent de oren en ogen van de anesthesist, wil jezelf blijven ontwikkelen en werken in een groot, gezellig én hardwerkend team waarin de nieuwste technieken en innovatie hoog in het vaandel staan met maar liefst 80% hoog complexe zorg. Dát is werken als Anesthesiemedewerker in het Catharina Ziekenhuis! Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Het begeleiden en geven van anesthesie aan patiënten is jouw verantwoordelijkheid. Hierbij doe jij een voorstel aan de anesthesioloog en verzorgen jullie samen de anesthesie. Met de anesthesioloog heb je een intensieve samenwerking (die twee OK’s tegelijkertijd verzorgt). Je staat 3 maanden boventallig gepland zodat je tijd en ruimte krijgt om te leren/wennen. Als anesthesiemedewerker ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • bewaken van de reactie van de patiënt op de anesthesie (je observeert, analyseert en stuurt bij waar nodig).
 • zorgen voor medicijn- en infuusvloeistoftoediening op het juiste moment.
 • coachen van studenten. Dit doe je samen met een collega anesthesiemedewerker van één van onze studenten, hiervoor bieden we je de cursus werkbegeleiding.
 • een 9-urige werkdag (07:45 uur tot 17:15 uur) en bereikbaarheidsdiensten zijn voor jou geen probleem. We houden zoveel mogelijk rekening met de vrije dag van jouw voorkeur.

Voor collega’s met ambitie is er de mogelijkheid om – na twee jaar ervaring als anesthesiemedewerker - te solliciteren voor de opleiding tot Sedatie Praktijk Specialist (SPS) om uiteindelijk toe te treden tot het SPS-team. Dit team verzorgt dagelijks sedatie op meerdere (poli)afdelingen buiten de OK, waarbij jaarlijks ruim 2900 patiënten gesedeerd worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om toe te treden tot de acute pijn service of de pre operatieve screening bij een vacature.

En wist je dat er binnen ons OK-complex maar liefst 80 % hoog complexe operaties plaatsvinden? Waaronder cardio thoracale chirurgie, grote oncologische operaties - eventueel in combinatie met HIPEC of andere behandel methodes - slokdarm chirurgie en ook robot chirurgie? Dit houdt in dat je als anesthesiemedewerker binnen het Catharina Ziekenhuis ook investeert in jezelf tot het verlenen van hoogwaardige zorg.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

De Operatiekamers & Anesthesiologie
Het OK-complex bevat onder andere vijf kamers voor hartchirurgie, een kamer voor Intra Operatieve Radiotherapie, twee Hybride kamers en meerdere operatiekamers voor hoogwaardige minimaal invasieve chirurgie. In het Catharina Ziekenhuis zijn in totaal 21 operatiekamers waar jaarlijks ruim 25.000 operaties plaats vinden.

De collega’s omschrijven onze afdeling als een fijne werkomgeving waar een leuke (werk)sfeer hangt.

Ons team van ruim 50 Anesthesiemedewerkers, ruim 25 anesthesiologen en 4 ondersteunde medewerkers maakt onderdeel uit van het OK-team. Het enthousiasme en het persoonlijke contact met onze collega’s maakt dat jij je bij ons binnen no-time als een vis in het water voelt. En dat in een club van zo’n 230 collega’s. We zijn dan wel groot, maar een anoniem nummer ben je bij ons zeker niet!

Bij ons mag je ambitieus zijn, meedenken en krijg je kansen om je ambitie waar te maken. Naast innovatie en professionaliteit zijn samenwerking en gastvrijheid kenmerkend voor ons team.

Teambuilding staat bij ons hoog in het vaandel. Zo wordt er regelmatig wat georganiseerd en vinden er gave OK-feesten plaats.

Volg je ons al op Instagram? Hier kun je al een stukje sfeer proeven! @lifebehindblue

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • een afgeronde opleiding tot anesthesiemedewerker of je mag je diploma bijna in ontvangst nemen.

Ook ben je een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat om zelfstandig te functioneren. Naast het harde werken breng jij ook veel gezelligheid mee. Verder ben je gewoon een fijne collega welke positief is ingesteld en vind je het belangrijk om te investeren in jezelf en om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als anesthesiemedewerker kan jij rekenen op:
 • direct een vast contract.
 • 18 uur – 36 uur per week. Uren in overleg.
 • een bruto maandsalaris tot € 5.084,00 (FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren op basis van een 36-urige werkweek. Ook krijg je de mogelijkheid om dagen bij te kopen via onze speciale MKA regeling
 • extra’s als 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en een onregelmatigheidstoeslag.
 • een cardiocursus. Deze is onderdeel van het inwerkpakket om deel te kunnen nemen aan cardio thoracale ingrepen. Hierna ben je ook beschikbaar voor diensten.
 • toegang tot ons Catharina Vitaal portaal. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een sessie leefstijl coaching of ga in gesprek met een externe professionele Budget Coach. Wij vinden het belangrijk dat jij als Catharina medewerker lekker in je vel zit.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Jouw baan voor hèt leven
Heb je vragen over het werken als Anesthesiemedewerker in het Catharina Ziekenhuis of wil je een dagje meelopen met een toekomstige collega? Je kunt deze stellen aan Jeannette Meijer (Teamleider Anesthesie en Sedatie Praktijk Specialist) op 040 – 239 6706 of per mail via jeannnette.meijer@catharinaziekenhuis.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze recruiter Natascha. Zij is bereikbaar op 040-2398840 of via recruitment@catharinaziekenhuis.nl.
 • Jouw sollicitatie ontvangen we graag via onze website.
 • Na jouw sollicitatie laten we zo snel mogelijk aan je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.
 • Bij indiensttreding vragen wij een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) en vindt er mogelijk een ‘vragenlijst arbeidsgezondheidskundig onderzoek’ plaats ter preventie van infectieziektes.
 • We werven onze kandidaten zelf. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Neem contact op met Recruitment via recruitment@catharinaziekenhuis.nl voor meer info.

Contact

Natascha Klabbers - Poetiray
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

KinderZorg Bijzonder

(Kinder)Verpleegkundige niveau 5 (2 - 28 uur)

Zeeland
In overleg
Anna Zorggroep

Klinisch verloskundige

Eindhoven
24 - 36 uur