zoekt een

Begeleider, de Dijk

Houd jij van afwisseling en werk je graag op een plek waar geen dag hetzelfde is? Wij zijn op zoek naar een Begeleider die graag werkt met cliënten met een licht verstandelijke beperking, maar die ook open staat voor het begeleiden van cliënten met een wat lager niveau. Een perfecte kans voor starters die veel willen leren OF voor 'oude rotten' die houden van een brede doelgroep binnen een werkplek waar gezelligheid en sfeer nog steeds belangrijk is.

Werkplek
Om je een goed beeld te geven van de locatie, lees je hieronder meer over de cliënten en de sfeer.

Over de cliënten
Op de Dijk wonen 18 cliënten met heel uiteenlopende ondersteuningsvragen. De locatie is verdeeld in twee woongedeeltes waar aan iedere kant 6 cliënten wonen. Daarnaast zijn er nog 6 appartementen op de eerste verdieping.
De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 19 en 65 jaar.
Op de eerste etage wonen jongere cliënten met een lichte verstandelijke beperking. Met hen wordt gewerkt aan het vergroten van de zelfstandigheid.
Beneden wonen cliënten met verschillende niveaus en bijkomende beperkingen. De nadruk ligt hier op aansturing, nabijheid, structuur, sfeer en warme zorg.

De sfeer
Beneden hangt een huiselijke sfeer. Er is veel interactie tussen de cliënten onderling en vaak is er tijd voor een gezellige activiteit zoals een spelletje samen spelen.
Boven worden de cliënten veelal individueel begeleid. Er wordt zelf gekookt en jij begeleidt de cliënten hierbij.
Warme zorg en aandacht voor de cliënten vinden we op De Dijk erg belangrijk.

Functie
Als Begeleider Wonen ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Je kijkt hierbij naar de persoonlijke behoefte van de cliënt en stemt je begeleiding hierop af. Dit doe je samen met je collega’s en je krijgt hierbij indien nodig, extra ondersteuning van andere disciplines bijv. de Gedragsdeskundige, Logopedist en Arts. Naast cliëntgebonden taken voer je ook algemene taken uit binnen het team.

Wij bieden jou

  • Een vaste club collega's, die weten waar ze over praten en die uitkijken naar jouw komst! Ze staan open voor nieuwe inbreng en een nieuwe kijk, maar staan er ook voor open om beginnende professionals te begeleiden in het vak
  • Een contract voor 18 tot 28 uur (in overleg)
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
  • Leuk introductieprogramma voor alle nieuwe medewerkers
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing waaronder toegang tot meer dan 100 online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten

Wij vragen
Je bent in het bezit van een relevant diploma niveau 3. Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.

Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer
Solliciteren kan via de button op deze pagina. Wij zien je cv en motivatie graag tegemoet. De vacature sluit wanneer wij onze nieuwe collega hebben gevonden.

Heb je nog vragen? Bel met Saskia Kennis - Verhoeven (Teamleider) via: 06-20749507.

Contact

Werving & Selectie
Consulent Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Activiteitenbegeleider met zorgtaken | 24 - 32

Veghel
24 - 32 uur
S&L Zorg

Cliƫntbegeleider

Bergen op Zoom
In overleg