zoekt een

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Waar en met wie ga je werken?
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) maak je deel uit van een team met drie SPV'en en drie SPV'en in opleiding.

De SPV'en houden zich bezig met (complexe) psychosociale en psychiatrische problematiek binnen de intramurale locaties van tanteLouise, met uitbreiding op het extramurale vlak. Zowel zelfstandig als in teamverband worden cliënten behandeld en begeleid. Deze cliënten vallen onder de doelgroepen psychogeriatrie, somatiek, NAH, Korsakov, gerontopsychiatrie en dagbehandeling. Daarnaast zijn er drie speciale gedragsgroepen voor psychogeriatrische cliënten.
De SPV'en werken veel multidisciplinair samen met andere behandelaren, zoals de psychologen, en natuurlijk met de zorgteams.

Je komt terecht in een vooruitstrevende omgeving waar ruimte is voor groei en ontwikkeling, van zowel jezelf als de functie binnen de organisatie.

Interessant! Maar nog iets meer weten over tanteLouise als organisatie? Kijk dan hier!

Wat ga je doen?
Als SPV voel je je als een vis in het water bij (complexe) psychosociale en psychiatrische problematiek in de ouderenzorg!
Je voert sociaal psychiatrisch onderzoek uit en behandelt en begeleidt de cliënt waarbij je rekening houdt met de context. Je bent ondersteunend naar zorgteams en hebt de vaardigheden om teams te coachen als die te maken krijgen met complex probleemgedrag. Je durft hierbij out of the box te denken.
Preventie is tevens een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden zodat de kwaliteit van zorg zowel intra- als extramuraal wordt versterkt. Dit houdt in dat je voorlichting geeft aan de cliënt en diens systeem en een bijdrage levert aan deskundigheidsbevordering van teams.

Daarnaast voeg je waarde toe aan het Alzheimercafé en het Dementie Netwerk West-Brabant en aan diverse innovaties en projecten binnen en buiten de organisatie.
Omdat we ook HBO-V opleiden tot SPV, speel je een belangrijke rol in hun begeleiding. Je draagt direct bij aan de ontwikkeling van SPV'en in opleiding bij tanteLouise.

Wat denk je? Iets voor jou?

Wie ben jij?
We zoeken iemand die geniet van dynamiek en affiniteit heeft met de doelgroep ouderen. Een collega die creatief en stressbestendig is en daarnaast ook nieuwsgierig is naar de veranderende zorgwereld waarin innovaties worden toegepast.
Je hebt een duidelijke visie op psychogeriatrische zorg en beschikt ook de capaciteiten om die zowel zelfstandig als in teamverband door te vertalen naar onze bewoners.
Iemand met het hart op de juiste plaats en een goed gevoel voor humor; dat vindt tanteLouise ook belangrijk.

Het spreekt voor zich dat je de opleiding tot SPV hebt afgerond en dat je in het bezit bent van een geldige BIG registratie. Verder is het wel belangrijk dat je in het bezit bent van een auto en rijbewijs.

Wat bieden we je?
Werken bij tanteLouise betekent werken bij een vooruitstrevende en innovatieve organisatie, waar jij de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.
Uiteraard wil je vooraf weten wat tanteLouise zelf te bieden heeft en dat is behoorlijk wat. Dan kunnen we zeggen dat tanteLouise een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van werknemersgeluk haar tijd ver vooruit, maar dat is vast niet alles waar je aan denkt. Wees gerust, want we bieden je ook:
  • Een uitstekend salaris in FWG 55 volgens de cao VVT, inschaling op basis van genoten opleidingen en relevante werkervaring
  • Een solide pensioen en een eindejaarsuitkering in november.
  • Een goede reiskostenvergoeding.
  • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om je gezondheid te verbeteren.
  • De mogelijkheid om via de organisatie met een leuk financieel voordeel een fiets, een pc of laptop aan te schaffen.
  • Mogelijkheden om jezelf blijvend te ontwikkelen door middel van uiteenlopende opleidingen en cursussen!

Sta je te trappelen om aan de slag te gaan en wil je meteen solliciteren, stuur tante dan zo spoedig mogelijk een brief met daarin je CV en je motivatie! We nemen je sollicitatie direct in behandeling.
We bieden je ook de mogelijkheid om een keer mee te lopen met het team, zodat je zelf kunt ervaren of tanteLouise en de ouderenzorg bij jou past.
Voor vragen over de functie of het inplannen van een meeloopmoment kun je contact opnemen met Carina Veraart of Natalie van Gaans (SPV) via telefoonnummer 0164-713300.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!

Contact

Aimée Janssen-van der Burg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

HBO- V (toekomstig wijkverpleegkundige)

Eindhoven
28 - 36 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundig specialist

Eindhoven
32 - 36 uur
Pantein

Wijkverpleegkundige (Tijdelijk)

Cuijk
28 - 32 uur