zoekt een

Militair vaatchirurg in Máxima MC

Wil je in dienst van Defensie werken als vaatchirurg in een STZ ziekenhuis, in een ervaren en ambitieus team van chirurgen, in een opleidingsziekenhuis met moderne en uitgebreide faciliteiten? En ben je bereid om zowel militaire als civiele taken te vervullen? Defensie zoekt, samen met de vakgroep heelkunde Máxima MC, per 1 januari 2025 een gedreven vaatchirurg.

Jij zorgt voor
Als vaatchirurg ben je samen met een team vaatchirurgen verantwoordelijk voor de klinische en poliklinische zorg rondom de vaatpatiënt.

Dit doe je samen met
De vakgroep heelkunde bestaat momenteel uit 17 chirurgen : 6 GE-ONCO chirurgen, 4 vaatchirurgen, 3 traumachirurgen, en 4 fellows. De chirurgische zorg wordt in de volle breedte uitgevoerd en verdeeld over onze locaties in Veldhoven en Eindhoven, waarbij in principe alle chirurgen op beide locaties werkzaam zijn.

Wij verrichten het volledige spectrum van de vaatchirurgie. Waarbij we binnen ons ziekenhuis met name gespecialiseerd zijn in de multidisciplinaire behandeling van patiënten met een diabetische voet. Daarnaast zijn we een internationaal expertise centrum voor de behandeling van (top)sporters met iliacale pathologie en chronisch onderbeenspijnsyndromen. Hierbij is er ook veel aandacht voor wetenschap.

Je komt te werken op beide locaties waarbij de arteriële vaatchirurgie op locatie Veldhoven wordt verricht in een ‘state-of-the art’ hybride operatiekamer en een gloednieuwe angiokamer. Hier is ruim aanbod aan percutane en hybride interventies. Op locatie Eindhoven worden varices ingrepen verricht. Je zal participeren in de gedifferentieerde diensten waarbij de ‘algemene chirurgie’ waar nog mogelijk door een ieder wordt verricht.

We kennen een goede samenwerking in de regio die in het afgelopen jaar verder in een stroomversnelling is geraakt. Voor de complexe aortapathologie is een samenwerking met het JBZ waarmee we de thoracoabdominale (gefenestreerde) endografts plaatsen.

Dit past bij je als
  • Je belangstelling hebt voor de militaire chirurgie
  • Je bereid bent om zowel de militaire als de civiele taken te vervullen, waaronder dus ook militaire uitzendingen naar conflictgebieden
  • Je voldoet aan de door Defensie gestelde eisen voor een militair chirurg (de eisen zijn op aanvraag aan te leveren)
  • Je in een hecht en sociaal team wilt werken aan het leveren van vaatzorg op hoog niveau, in samenwerking met vele andere bij deze zorg betrokken specialismen en diensten
  • Je als chirurg met differentiatie vaatchirurgie met endovasculaire aantekening bent ingeschreven in het RGS-register
  • Je communicatief vaardig bent en goed kunt functioneren in teamverband
  • Je proactief en flexibel bent
  • Je bereid bent te participeren in wetenschappelijk onderzoek, opleiding en onderwijs.

Je kiest voor Máxima MC omdat
Aan militairen worden andere eisen gesteld dan aan medewerkers in de meeste andere sectoren. Fysieke eisen, maar ook mentale eisen en eisen op het gebied van gedrag en beschikbaarheid. Na het succesvol afronden van de beide selectie- en keuringsprocedures vindt aanstelling plaats bij de Krijgsmacht bij een van de krijgsmachtonderdelen. Je wordt als nieuwe collega na de militaire opleiding aangesteld in de rang van kolonel. Defensie biedt een basissalaris dat, samen met een aantal toeslagen, passend is bij de functie en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Tijdens een arbeidsvoorwaardengesprek worden deze mogelijkheden besproken.

Na aanstelling en opleiding bij Defensie kun je uitgezonden worden naar conflictgebieden waar je, samen met de andere leden van het chirurgisch team, zorg draagt voor de opvang, stabilisatie en behandeling van zieke en gewonde militairen.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek!
We ontvangen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk, uiterlijk vóór 15 juni 2024, via onderstaande sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of maak een afspraak met vaatchirurg en reservist dr. MJA Loos of met de vakgroepmanager Heelkunde mr. M. van Dijk-Schoenmakers via telefoonnummer (040) 888 4008.

Voor nadere informatie over de militaire aspecten van de aanstelling kun je contact opnemen met A. Oerlemans, Sr relatiebeheerder bij het Instituut samenwerking Defensie en Relatieziekenhuizen (IDR) via telefoonnummer (06) 139 443 82 of via mailadres: APAM.Oerlemans@mindef.nl
Voor meer informatie: https://www.defensie.nl/onderwerpen/gezondheidszorg/samenwerking-civiele-ziekenhuizen/over-het-idr

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Revant

ANIOS

Breda
28 - 32 uur
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur