zoekt een

Persoonlijk begeleider KDC de Rietpol

"Wil jij ervoor zorgen dat mijn dag gestructureerd verloopt? Zodat ik kan rekenen op een veilige en vertrouwde omgeving waar ik dingen mag leren? Wil je tijd investeren in het elkaar leren kennen?"

Jij als Persoonlijk begeleider KDC de Rietpol
Je bent als persoonlijk begeleider het eerste aanspreekpunt van de cliënt en zijn verwanten. Je streeft naar een optimale samenwerking tussen verwanten en andere betrokken disciplines. Je hebt als persoonlijk begeleider een coördinerende rol met verantwoordelijkheid, namelijk jij houdt het overzicht, coördineert de zorg vanaf het moment dat de indicatie binnenkomt tot de inzet van de zorg van de cliënten.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg (verpleegtechnische handelingen en verzorging) en begeleiding van de kinderen en jongeren met een verstandelijke en meervoudige beperking. Wij bieden de cliënten activiteiten aan, zoals snoezelen, BIM, koken en bewegen. Deze activiteiten bieden wij zowel individueel als groepsgewijs aan, wij zorgen dat het aansluit bij ieders individuele ontwikkeling, spanningsboog en vaardigheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de prikkelverwerking en alertheid van de cliënten. Ook worden doelen vanuit de fysiotherapie op de groep uitgevoerd om de ontwikkeling op motorisch gebied te bevorderen. Maar ook wordt er vanuit plancius doelen gewerkt aan individuele ontwikkeling van de cliënt.

Naast de begeleiding is groepsdynamiek erg belangrijk voor de kinderen en jongeren. Je werkt competentiegericht vanuit de methodieken ‘Ervaar het maar’ en ‘Op Eigen Benen’ ondersteund door de methodiek vanuit Triple C.

Hoe ga je helpen?
De Rietpol is een kinderdagcentrum voor jonge kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand en een Ernstige Meervoudige Beperking (EMB). In kleine groepjes worden de kinderen uitgedaagd om stapjes te maken in hun ontwikkeling.

Binnen het kinderdagcentrum 'de Rietpol' zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van begeleiding, behandeling, observatie en diagnostiek, schooladvies en Praktische Pedagogische Gezinsondersteuning.

De groep waar jij als persoonlijk begeleider gaat werken, is een groep voor kinderen/jongeren met EMB. Zij passen vanwege grote lichamelijke zorg en aandacht niet binnen het school/klassen systeem. De kinderen en jongeren zijn allemaal uniek en hebben hun eigen leuke eigenschappen en uitdagingen. Ze zitten vol in ontwikkeling, waardoor het stellen van doelen en deze behalen belangrijk, maar ook heel leuk kan zijn.

Hoe mooi is het, als kinderen of jongeren binnen komen en leren in kleine stapjes zelfredzaam te zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zelfstandig gedeeltelijk kunnen aankleden of zelfstandig een puzzel kunnen maken. En dan de trots als ze hiermee gecomplimenteerd worden. Of leren omgaan met gevoelens, waarbij het aanbieden van een persoonlijk dagprogramma heel veel rust kan geven, en ruimte geeft om te groeien. Jij draagt bij aan een goede, sterke basis voor de kinderen en jongeren waarmee ze verder kunnen.

Dit ben jij
's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten en medewerkers verder.

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2821 euro en 3938 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Persoonlijk begeleider KDC de Rietpol?

Bel, app of mail met Esther Vreman (recruiter) op telefoonnummer:+31651354881 of e-mailadres: esther.vreman@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-EV2

Contact

Esther Vreman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures