zoekt een

Verpleegkundige | kortdurend verblijf | 20 -28 uur

Ben jij op zoek naar een dynamische baan binnen een unieke zorglocatie? En voer je graag regelmatig verpleegtechnische handelingen uit? Dan is een baan in ons Zorg- en Herstelhotel Udens Duyn een mooie uitdaging!

Hier ga je werken
Zorg- en herstelhotel Udens Duyn is een unieke dynamische omgeving waarbij gastvrijheid en zorg samenkomen. Elke dag zo fijn mogelijk voor onze gasten, medewerkers en vrijwilligers. In het hotel verblijven gasten voor herstel/revalidatiezorg en ter ontlasting van de mantelzorg. Daarnaast bieden wij geriatrische revalidatiezorg en kortdurende herstelzorg. Maar in dit hotel verblijven ook vakantiegangers en zakelijke gasten. Een unieke combinatie!

Voor onze afdeling herstel en kortdurend verblijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige. In dit zorgteam werken verzorgenden, verpleegkundigen, artsen en behandelaren nauw samen en zijn onderdeel van het behandelteam. Het zorgaccent ligt bij de revalidatie- en herstelgasten op het stimuleren en motiveren waarbij aandacht en betrokkenheid voor de gast en familie voorop staan.

Als verpleegkundige bij Uden Duyn heb je naast je diensten op je eigen afdeling ook de mogelijkheid om verantwoordelijke diensten te draaien voor de hele locatie. Collega’s kunnen je oproepen voor het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en BIG-handelingen. Ook ben je bereikbaar voor collega's die behoefte hebben aan overleg of advies, bijvoorbeeld bij complexe situaties zoals vallen en katheteriseren. Als sparringpartner sta jij klaar om je kennis en expertise te delen en collega's te ondersteunen.

Wat ga je doen?
“Zorgen dat” in plaats van “zorgen voor”: in de revalidatie neem je steeds minder van de zorg over en werk je toe naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid van gasten. Samen met de gast, zijn naasten en het multidisciplinaire team werk je aan het herstel. Jij observeert, signaleert, rapporteert en schakelt met de juiste personen als dat nodig is. Kortom: goede zorg en begeleiding, op praktisch en emotioneel vlak. Daar zet jij je voor in!
Jij bent een verpleegkundige met verzorgende taken en hebt tegelijkertijd een rol in de deskundigheidsbevordering en coaching van collega’s. Je neemt ze mee in de wereld van het methodisch werken en denken. En je bespreekt en onderzoekt wat in het zorgteam beter kan. Dit alles met maar één doel: elke dag voor de gasten zo fijn mogelijk maken.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!
Daarnaast bieden we jou:
 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;
 • Direct een vast contract;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FWG 45: minimaal € 2.858,- en maximaal € 3.848,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt mbo 4-diploma Verpleegkunde.

Daarnaast:
 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;
 • Kun je klinisch redeneren. Je weet observaties en interpretaties te koppelen aan medische kennis.
 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;
 • Motiveer en coach je collega’s op een natuurlijke manier;
 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen verschillende taken;
 • Ben je bereid om met gerichte bij- en nascholing je vakkennis en vaardigheden op peil te houden;

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers, 06 - 16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je terecht bij Dorothe Snijder, Manager Zorg en Welzijn, 06-53733424.

#LI-RA1

Recente vacatures

SOVAK

Begeleider nachtzorg

Terheijden
In overleg
Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg