zoekt een

Begeleiders wonen landpark

Op Landpark Assisië kun je helemaal jezelf zijn. Net als iedereen die er woont, werkt of het terrein bezoekt. Hier komen mensen met en zonder beperking samen, in een park waar zorg en samenleven hand in hand gaan. Op deze veilige en aangename plek, op slechts 20 minuten van de stadsdrukte, ontdek je een prachtige werkplek. Als dit je aanspreekt, lees dan snel verder!

Alvast benieuwd hoe het is om te werken op ons landpark? Neem hier dan alvast een leuk kijkje!

Met wie ga je werken?
Op ongeveer 20 plekken binnen het landpark verblijven cliënten. Op elke plek ontvangen de cliënten aangepaste zorg op maat. Er wonen mensen met verschillende niveaus van beperking, waaronder licht verstandelijke beperking (lvb), matige verstandelijke beperking (mvb) en ernstige verstandelijke beperking (evb). De zorg omvat dagelijkse levensverrichtingen (adl), begeleiding en gedragsproblematiek.

Dit ben jij
We zoeken voor het landpark assistent-begeleiders, begeleiders niveau 3, persoonlijk begeleiders en begeleiders niveau 5. Samen met jou willen we ontdekken op welke woning jouw talenten het beste tot hun recht komen.

Als begeleider op het landpark maak je deel uit van een enthousiast en betrokken team dat zich inzet om onze cliënten te ondersteunen. Je gaat werken met mensen met diverse fysieke en verstandelijke beperkingen, en samen streven we naar het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Alle uren tot 36 uur zijn bespreekbaar.
  • Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar, met de bedoeling tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden die overeenstemmen met de CAO gehandicaptenzorg, gebaseerd op je functie en ervaringsniveau.
  • Vakantie-uren en balans verlofuren die flexibel kunnen worden ingezet.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan heb je na de proeftijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een regeling die fiscale voordelen biedt. Dit kan bijvoorbeeld gelden voor de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Wij streven naar goed werkgeverschap, wat inhoudt dat jij centraal staat. We bieden je een uitdagende werkplek waar je de ruimte krijgt om initiatief te nemen, jezelf te ontdekken en te groeien. Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, helpen je bij je vitaliteit en inzetbaarheid en staan we klaar om je te ondersteunen in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die zowel bijdragen aan je kennis, je vaardigheden als aan je persoonlijke groei.

Dit verwachten wij van jou
Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen, en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zo veel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in je schoenen en kent je talenten en valkuilen. Natuurlijk werk je graag samen en je schrikt niet terug voor het geven of ontvangen van feedback.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding of hbo opleiding richting Zorg en Welzijn afhankelijk van de functie.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt niet gewerkt met slaapdiensten/nachten.
  • Eigen vervoer is handig vanwege de bereikbaarheid van het landpark in Biezenmortel.

Meer weten? Het recruitmentteam staat voor je klaar en kun je bereiken via recruitment@prismanet.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Nicole Akkermans - Kuijsten
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Activiteitenbegeleider met zorgtaken | 24 - 32

Veghel
24 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider

Bergen op Zoom
In overleg